2777
2789
عنوان

مادرم رفت 😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 24 پست
مادرت همسن نوه مادر شوهر عفریته من بوده یه سکته کرده و 100 نفر بالا پاییینش میکنن 86 سالشه

منم از این ناراحتم مادر شوهرم ۷۵ سالشه پدر شوهرم نزدیک ۸۰ نمی دونم مادرم چرا اینقدر زود رفت من نه خواهری دارم نه همدمی😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از این ناراحتم مادر شوهرم ۷۵ سالشه پدر شوهرم نزدیک ۸۰ نمی دونم مادرم چرا اینقدر زود رفت من نه خو ...

اره دقیقا مثل من... انقدر احساس حقارت می کنم .. خیلی اذیتم کردم اگه الکی برام حرف درست نمی کردن غمم نبود میشه شما رو دنبال کنم؟به کمک یکی نیاز دارم من خودم خواهر ندارم فقط برادر دارم و نمیتونم چیزی بهشون بگم

من حتی اگه خواهر هم داشتم کمتر اسیب می دیدم

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

مادرت همسن نوه مادر شوهر عفریته من بودهیه سکته کرده و 100 نفر بالا پاییینش میکنن 86 سالشه

دقیقا عین ماررشوهر خودم.. پدرمون در اوردن

احساس می کنم مادرم غریب بود

تازه بعدش باید یه سرهم مشهد و کربلا برن تا رفع بلا بشه بعد من بدبخت مادرم تنهایی یه کربلا رفت و برگشت کاش بود براش جبران می کردم این همه حمالی اینا رو کردم بعد باید مادرم اینجوری بره اخه چرا کجا فریاد بزنم این درد رو

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم