2777
2789
عنوان

شوهرعصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این عطیقع هارو از کجا میارین؟

این عتیقه ها انقدر تو تو تحقیق  تعریف ازشون کردن  دیگه  نمیدونستیم اینقدر گل از اب در میان که شوهر من بخواد منو بزنه خودش را میزنه یا چیزی میشکنه اما به شدت حرص داره  کاراش سریع هم پشیمون میشه  معذرت خواهی میکنه اماهمون یه دقیقه به شدت وحشی میشه کنترل خشم‌نداره  هزار بار گفتم برو مشاوره یا  بیا با هم بریم نمیره 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
یا ابلفضل چشمتو خون انداخت؟ باید میرفتی پزشکی قانونی و پدرشو درمیاوردی علت تکرار رفتارش اینه که وا ...

رفتم کلانتری نامه زد پزشک قانونی اونجام رفتم ثبت شد ولی باید میرفتم دفتر خدمات قضایی شکایت می کردم اینطوری نشد ادامه بدم.

رفتم کلانتری نامه زد پزشک قانونی اونجام رفتم ثبت شد ولی باید میرفتم دفتر خدمات قضایی شکایت می کردم ا ...

میرفتی، کد ثنا میگرفتی و بعد کلانتری شکایتتو میفرستاد دادسرا. 

مسیرش سخت هم نیست. 

جلوی این آدم باید در بیای. خانوادت حمایتی دارن ازت؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

عزیزم ناراحت شدم 

قربونت برم ،خودش بعدش ناراحت میشه اما درست بشو نیست خداروشکر منو نمیزنه اما زود عصبی میشه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
پس همدردیم عزیزم

اره -شوهر منم پشتمه شبی مهمون داشتم تا جارو هم کمکم کرده اما در کل عصبی بشه سریع جوش میاد انقدر محکم میزنه تو سر خودش  قبلا به شدت حالم بد میشد الان بچه هام رو میبرم تو اتاق مثل قبل هم غصه ام نمیشه 

این موضوع خودش به ماها حرف و اسیب شناسی داره تو یه جمله نمیشه گفت   

بنده فقط به یک کلمه 5 حرفی اعتقاد دارم (( ص د ا ق ت )) اگر تو هم ایمان داری پس باید بگم انسانم ارزوست........اریا👌👌👌👌👌🌹