2789
کلا نگاه دارم خواهرانه مگم،رل نزن چون ته نداره،همش پوچه،آخرش هم دلت به گ...ا میره 

بهرحال چیزیه ک شده میدونم خودم فقط ی سوال کردم چیز دیگه ای نخاستم بشنوم عزیزم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بهت خیانت کرده بود؟

منو ب بعونه درسم  تنها گذاشت گف برو درس بخون من هسم زنگ نزن پی ام نده خودم میزنگم 

بعد 4 روز با اسرار من اونم سر د رفتار میمرد زنگ زد 

بعد گذست باز این رفتارا ان بود سین میزد چیزی نمیگف 

یا ریجکت میکرد  بعد زنگ زد گف بیا تموم کنیم گفتم چرا گفت خسته شدم 

گفتم از من 

گفت ن از رابطمون 

رغت 

16 روز بع دش برگشت اون پیامو داد 

ولی من حسی بهش نداشتم 

دو سال باهاش بودم 

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  
بهرحال چیزیه ک شده میدونم خودم فقط ی سوال کردم چیز دیگه ای نخاستم بشنوم عزیزم

بلاکش کردم جوابش هم ندادم دگه هم رل نزدم 🙂😐

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

منو ب بعونه درسم  تنها گذاشت گف برو درس بخون من هسم زنگ نزن پی ام نده خودم میزنگم    ...

ادم دلش نمیاد من ۱۴روزه کاتم بااینکه خیلی چیزا سرم اومد لحظه اخر داغون شدم ولی باز دوسش دارم

تو چ شکی

این ک من باهاشم خیلی لوس ،اگه ازش مطمعن میشدم خوب بود ،نمیدونم یهو روزی ی بار دو بار قهر میکنه،میگم نکنه کسی میاد طرفش،از اون طرف میگم این حالش ،مگنهدمن آدمی نیستم با شک کنار بیام

بله عجیب اومد برات

نه تو ک پسری اینو بهم میگی ک چرا ی پسر بااینکه میدونه خودش گند زده خودشم دست پیشو میگیره و اون دخترو از همه جا بلاک میکنه؟ بعداینکه منو از پیج کاریم بلاک نکرده بود من انداختمش بیرون ریموش کردم ن استوریا هم رو میدیدم و ن چیزی کلا همو نداشتیم 

بعداز ی هفته دیدم ازون یهو بلاکم کرده دقیقا بعداز یک هفته 

استوریاشم همش دپه و خسته و افسردگی و.‌

نه تو ک پسری اینو بهم میگی ک چرا ی پسر بااینکه میدونه خودش گند زده خودشم دست پیشو میگیره و اون دخترو ...

رفته دوراش زده دیده بهتر از تو گیرش نمیاد،این احتمالا دوباره بهت زنگ میزنه ولی قبولش نکن،ببین مشکل من و اون سر اینکه اون دختر ذاتش لوس صبح بهم پیام میده معذرت میخواد ،ولی این پسر از روی احساسات نرفته این از نامردیش رفته،خودت میدونی

رفته دوراش زده دیده بهتر از تو گیرش نمیاد،این احتمالا دوباره بهت زنگ میزنه ولی قبولش نکن،ببین مشکل م ...

بخاطر استوریاش میگی ک دوراشو زده اینا؟

اره میدونم ولی دوسش دارم:( میدونم دیگه درست نمیشه

بخاطر استوریاش میگی ک دوراشو زده اینا؟ اره میدونم ولی دوسش دارم:( میدونم دیگه درست نمیشه

ن دیگه مشخص یکی بی دلیل بره هدفش چیه ،دوستش نداری بهش وابسته ای ،اگه یدنفر بیاد جایگزین کنی ببین چقدر راحت فراموشش می‌کنی بعد ب خودت میگی آخی راحت شدم