2777
2789
عنوان

لیزر موی زاید...

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 62 پست
واقعا؟؟ چند جلسه باید برم کلا؟؟؟ ماهی یک بار یا هفته ای؟؟

اولش ماهی بعد چند جلسه من ۲ یا ۳ ماه یکبار میرم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
عووو ینی میشه هشت ماه😂😭چقد طولانی

ولی میگفتن ما ۲جلسه شو رفتیم دیگه خیلی کم شده وهمونام میریزن خودشون ۲.۳درجم روشن ترمیشه پوستت

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا وقتی که من میرفتم و رفتم دکتر واسه اقدام بهش گفتم میرم لیزر گفت نرو خوب نیست منم نرفتم دیگه وای ...

بدیش اینه آدم نمیدونه کی باردار میشه!! 

شاید مُردم حواسم نیست🙃
میگم درسته میگن اونای ک تیروئیدشون تنظیم نیس جواب نمیده

اره اینو کلینیک قبل شروع لیزر گفت 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
کندلا رفتم ۷ با۸ جلسه ، بهترین کاری بود که برا خودم انجام دادم دو ساله راحت شدم و تمیز و زیبا شد تما ...

حالتوخریدارم خیلی خستم از شیو کردن تیرگی 🤒

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
اره اینو کلینیک قبل شروع لیزر گفت 

پس گناه ماچییییه😔😔

۵ جلسه رفتم هر ۲ یا ۳ ماه یکبار میرم دیر به دیر در میاد

کندلا خیلی خوبه اینجوری عالیه که

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️
ینی هشت جلسه رو پشت سر هم نرفتی ؟؟

نه اخه خوب جواب گرفتم گفتن نیاز نیست هر ماه بیای هر موقع که موهات در اومد بیا که ۲ یا ۳ ماه یکبار میرم