2777
2789
عنوان

خیانت..

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 22 پست

آقایون  اگر خیانتکار بشن حتما هر آقا یک یا چند خانم دوروبرش بوده ک خیانت صورت گرفته وگرنه با دیوار که خیانت نمیشه کرد 

منظورم اینه که تا ما خانمها اوکی ندیم از این دست اتفاقها نخواهد افتاد 

اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟

😔واقعا 

کاش میشد ادم بخوابه فردا پا نشه😔

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

😔واقعا  کاش میشد ادم بخوابه فردا پا نشه😔

خدانکنه کسی ارزش نداره

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 
بنظرت ببینن هم براشون مهمه؟! 😭

ن چون اگ از اساس واسشون مهم بودیم اینقدر اذیتمون نمیکردن

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 
آقایون  اگر خیانتکار بشن حتما هر آقا یک یا چند خانم دوروبرش بوده ک خیانت صورت گرفته وگرنه با دی ...

بله ما هرچی میخوریم از همجنس خودمونه ولی آقایون هم باید همونطور ک اکثر ما زنها خوشگلیم ولی این چیزارو بد می‌دونیم اونا هم باید رعایت کنن ولی باز با زنایی ک من میبینم میان سر خیابون نصف شب با تیپ بد یا توبازار بایدم اینطور بشه خودشون میگن ما کسی نداریم...

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز