اما نکته مثبت اینجاس که ایران اوضاع خیلی بهتری خواهد داشت نسبت به جهان.
پس نگرون نباشید زیاد.
سلام حضرت زندگی ، امام زمانم وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
سلام حضرت زندگی ، امام زمانم وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
چرا اینطوری برخورد میکنن با ادما مثلا از نی نی سایت نفهمند نمیتونن یه سرچ بزنن. چرا چنین رفتاری با م ...
نمیدونم عزیزم ولی خب خیلی از موضوعات اینجا ممنوعه س که کاملا نباید بازشون کنی اگه نه نی نی یار سریع کاربری و میبنده حتی اگه امنیتی ام باشه که ای پی طرفو میدن به فتا از اون طریقم پیگیری شه
درسته که مردم بی خبری رو ترجیح میدن. ولی این یه حقیقته که حادثه بزرگی در راهه. جنگ جهانی شروع میشه ...
تنها ناجی واقعی ما نه یه عکس میتونه باشه نه یه اموزش فقط و فقط همون اقاییه که عکسشون رو پروفایل شماس که همه دنیا حسرت دیدن روی ماهشونو دارن از جمله خودمن
تنها ناجی واقعی ما نه یه عکس میتونه باشه نه یه اموزش فقط و فقط همون اقاییه که عکسشون رو پروفایل شماس ...
بله درسته😭😭