2777
2789
😶😐😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😐😐😐😑😑😑😑

عزیزم اینجا اگه بخان موضوع باز کنن نی نی یار کاربری شونو میبنده برا همین مجبورن تو لفافه توضیح بدن که اونم بیشتر تشویش داره تا اطلاع رسانی 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درسته که مردم بی خبری رو ترجیح میدن.

ولی این یه حقیقته که حادثه بزرگی در راهه.

جنگ جهانی شروع میشه و میلیاردها ادم میمیرن.

اما نکته مثبت اینجاس که ایران اوضاع خیلی بهتری خواهد داشت نسبت به جهان.

پس نگرون نباشید زیاد.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
عزیزم اینجا اگه بخان موضوع باز کنن نی نی یار کاربری شونو میبنده برا همین مجبورن تو لفافه توضیح بدن ک ...

چرا اینطوری برخورد میکنن با ادما مثلا از نی نی سایت نفهمند نمیتونن یه سرچ بزنن. چرا چنین رفتاری با ما کاربران دارن.. 

تازه مگه حرف بدی داریم میزنیم 

این حرفا رو که دوست دارن 

حالا این که گفتن واقعیته یانه

نمیدونم عزیزم من زیاد اخبارو پیگیری نمیکنم...این خانمی که تگشون کردم بیشتر مطلع ن گویا 

کی این اتفاق میفته

ولش کن.

مهم نیست.

کارزار ما تل آویو است ، تهران نه.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
درسته که مردم بی خبری رو ترجیح میدن. ولی این یه حقیقته که حادثه بزرگی در راهه. جنگ جهانی شروع میشه ...

خدا کنه یه شهاب سنگ به زمین بخوره هممون نابود شیم از دست این قدرت و سی. اس. ت

چرا اینطوری برخورد میکنن با ادما مثلا از نی نی سایت نفهمند نمیتونن یه سرچ بزنن. چرا چنین رفتاری با م ...

نمیدونم عزیزم ولی خب خیلی از موضوعات اینجا ممنوعه س که کاملا نباید بازشون کنی اگه نه نی نی یار سریع کاربری و میبنده حتی اگه امنیتی ام باشه که ای پی طرفو میدن به فتا از اون طریقم پیگیری شه 

برا همون من گفتم حقیقتش 😊

درسته که مردم بی خبری رو ترجیح میدن. ولی این یه حقیقته که حادثه بزرگی در راهه. جنگ جهانی شروع میشه ...

تنها ناجی واقعی ما نه یه عکس میتونه باشه نه یه اموزش فقط و فقط همون اقاییه که عکسشون رو پروفایل شماس که همه دنیا حسرت دیدن روی ماهشونو دارن از جمله خودمن 

االلهم عجل لولیک الفرج 🥹

تنها ناجی واقعی ما نه یه عکس میتونه باشه نه یه اموزش فقط و فقط همون اقاییه که عکسشون رو پروفایل شماس ...

بله درسته😭😭