2777
2789
روستام کتاب خونه نداریم

بهتر،برو دشت و کوه 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

من برا کنکور فقط ۴۰ روز مونده بود شروع کردم دوره کردم  از ساعت ۴ صبح تا ده شب یه بند  فق ...

مرسیی به یه رشته ابرو مند راضیم مثل بقیه حتمت نمیگم پزشکی بیارم.. دوازدهم کلاسا مجازی شد گوشی نداشتم معدلم شد ۸..

الان ترمیم هم نوشتم نمیدونم چطور پیش برم  رشته ابرومند قبول شم نمیتونم مشاور بگیرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امسال سومین سالمه حتی دانشگاه ازاد رفتن بقیه رو میزنن توسرم

پارتنر و دوست و خانواده هرکی اگه یکی پشتت باشه بهت روحیه بدی باهاش راحت باشی خیلی خوبه مثلا کوچ و اینجوری چیزا اگه توان‌ش رو داری هفته‌ای ی بار برو روان‌درمانی

پارتنر و دوست و خانواده هرکی اگه یکی پشتت باشه بهت روحیه بدی باهاش راحت باشی خیلی خوبه مثلا کوچ و ای ...

خانواده که بیشتر سوهان روحن.. بخاطر اخلاقشون رفیقام گذاشتم کنار.. روان درمانیم عمرا راضی شن

خانواده که بیشتر سوهان روحن.. بخاطر اخلاقشون رفیقام گذاشتم کنار.. روان درمانیم عمرا راضی شن

درکت میکنم خانواده منم همینطورن و بخاطرشون هیچ دوستی ندارم مگر نشناسنش ازشون پول تو جیبی بگیر اگه میذارن بری بیرون خودت برو روان‌درمانی اگه تنهایی نمیذارن با یکی از فامیل‌ برو هرکی باهاش راحتی مثلا به خودم اجازه نمیدن تنهایی برم بیرون ولی با عمم چرا... زیاد بهشون رو نده نذار کنترل‌ت کنن البته اینم باید از راه درستش بریا که جواب بده برای من یکم جواب داده درحدی که بهتر از قبل شده 

سعی کن زیاد دستشون آتو ندی مثلا باهاشون دعوا کنی و این حزفا

مرسیی به یه رشته ابرو مند راضیم مثل بقیه حتمت نمیگم پزشکی بیارم.. دوازدهم کلاسا مجازی شد گوشی نداشتم ...

رشته بی ابرو هم مگه داریم 

برا مردم مگه درس،میخونی 

ذهنت دو از این چیزا ازاد کن و گرنه استرس پیروز میشه نه خودت 

برا خودت بخون 

هررر چیزی قبول شدی یعنی توانت علمت در اون حد بوده و ادامه بده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

درکت میکنم خانواده منم همینطورن و بخاطرشون هیچ دوستی ندارم مگر نشناسنش ازشون پول تو جیبی بگیر اگه می ...

۲۰ سالمه تو عمرم یه بار تنها نرفتم جایی یا یه بارم پول تو جیبی نداشتم..

جواب میدم بدتر دعوام میکنن:*

رشته بی ابرو هم مگه داریم  برا مردم مگه درس،میخونی  ذهنت دو از این چیزا ازاد کن و گرنه ا ...

زمانمم کمه🚶🏻‍♀️برای خودم باشه درس نمیخونم. ولی اینجا موفقیتو تو دانشگاه رفتن می بیننن