2777
2789
عنوان

جاری تنبل

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 26 پست
خودم هم دانشجوم هم الان که باردارم هم فشارخون و میگرن دارم این همه فشار که از طرف مادر شوهرم شوهر با ...

بگو قبول نمیکنم . بردار خودت و دخترت نگه دارید 

قبول نکن . خودکشی هم کردن قبول نکن .

شدی حمال   جاریت 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

پس خیلی پروعه  توام محلش نده  نهار و شامم بره پیش مامان جونش انقدک دوسش داره همونجا بمونه ...

بیشتر وقتا بزور میخاد قانعم کنه که برم همونجا مادرشوهرش همسایه دیوار به دیوارمه بدتر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو قبول نمیکنم . بردار خودت و دخترت نگه دارید  قبول نکن . خودکشی هم کردن قبول نکن . شدی ح ...

بچه خواهر شوهرم هم بیشتر اوقات همینجاست ولی اون با همسرمه کلا خونه من مهدخانواده شوهرمه

بچه خواهر شوهرم هم بیشتر اوقات همینجاست ولی اون با همسرمه کلا خونه من مهدخانواده شوهرمه

خودت باعثش شدی . الانم فقط خودت میتونی  بندازیشون بیرون .

جاریت رفته کار میکنه . پول درمیاره  .‌ارزش و احترام و پول و......

شما چی ؟  پرستار بچه جاری . حمال بچه های خانواده شوهر..

۱۰ سال بعد رو تصور کن . همین بچه ها نه بهت ارزش میدن نه میدونن کی هستی .‌  همین جاریتم  هیچ حسابت خواهد کرد .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بیشتر وقتا بزور میخاد قانعم کنه که برم همونجا مادرشوهرش همسایه دیوار به دیوارمه بدتر

رو نده بهشون بچه رو آوردن بگو فلانی جون من امردز حالم خوب نیست دکتر بهم استراحت مطلق داده نمیتونم ب بچت برسم 

اونم اگ یک معقل و شعور داشته باشه بچشو میبره یجا دیگه

خودت باعثش شدی . الانم فقط خودت میتونی  بندازیشون بیرون . جاریت رفته کار میکنه . پول درمیار ...

جاریم و شوهرش همین الانش هم زمین پدرم رو بالا کشیدن و کلی حرف پشت سر مادرم گفتن دیگه وای ب من 

ولی من چجوری میتونم رفت و آمدو قطع کنم وقتی شوهرم اینجوری باهام رفتار می‌کنه

شده بعضی اوقات به طلاق فکر کنم

جاریم و شوهرش همین الانش هم زمین پدرم رو بالا کشیدن و کلی حرف پشت سر مادرم گفتن دیگه وای ب من  ...

وای .  خدای من .

تو دیگه کی هستی .

زمین پدرت رو بالا کشیدن و هیچی نگفتی .

هر کس دیگه بود پارشون میکرد ‌ جرشون میداد . بهشون میگفت گدا . حرام خورها حرام .... و....

واقعا دیگه حرفی ندارم .

برو به کارات ادامه بده .

اما روزی میرسه زن دوم برای شوهرت میگیرن با این رفتارا و اخلاقت . 

رو نده بهشون بچه رو آوردن بگو فلانی جون من امردز حالم خوب نیست دکتر بهم استراحت مطلق داده نمیت ...

وقتایی هم که بچه هاشونو میبرن خونه مادرشوهرم مادرشوهرم می‌فرسته اینجا بعضی اوقات خود شوهرم میاره اعتراض هم که بکنم تا نصف شب نمیاد خونه و من بشدت میترسم

وای .  خدای من . تو دیگه کی هستی . زمین پدرت رو بالا کشیدن و هیچی نگفتی . هر کس دیگه ب ...

پدرم اجازه نداد چیزی بگم گفت حق من بوده اگر میتونستم از مالم نگه داری میکردم 

من حرفی میزدم هم الان خونه پدرم بودم صدبار طلاقم داده بودن بخاطر توهین به مریم مقدسشون

خب طلاق که خیلی بهتره .

شوهر خیلی زیاده خیلی 

ولی الان   وضعیتت رو ببین . اخرشم مطمعنم زن دوم خواهند گرفت برای شوهرت .  

خب طلاق که خیلی بهتره . شوهر خیلی زیاده خیلی  ولی الان   وضعیتت رو ببین . اخرشم مطمعن ...

بلوچم توی قوم بلوچ بدترین چیز طلاقه طوری با یک زن مجرد ک قبلا ازدواج کرده بوده نگاه میکنن انگار قتل کرده🖤

بلوچم توی قوم بلوچ بدترین چیز طلاقه طوری با یک زن مجرد ک قبلا ازدواج کرده بوده نگاه میکنن انگا ...

واقعا ؟ پس سعی کن حداقل  اودتو نجات بدی .

نگه ندار بچه جاریت رو 

وظیفتم نیست . بزار خودکشی کنن بزار گریه کنن بزار داد و بیداد کنن . بزار شوهرت چندین ماه عصبی بشه . داد و بیداد کنه .‌اما نگه ندار