2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 48 پست
فکر کردن به این چیزا خودش یک عقب ماندگی محض هست.

سوال پرسیدن عقب ماندگی نیس تفکرات شما عقب موندگیه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
آره من خیلی اعتقاد دارم دختر برادرم با دعا ازدواج کرد خودم فقط زبون بند و رزق و روزی میگیرم هر کس اع ...

تاحالا از همزاد بد چیزی شنیدی؟ 

شنیدم اخه یکی همزاد بد داره و میخواد دورش کنه  توسط دعانویس یعنی واقعا همزادش دور بشه اون ادم‌سرب راه میشه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست داشتی امتحان کن برات تجربه بشه اسمت و اسم مادرت رو برام بفریت دو شب صبر کن ببین سومین شب چی میش ...

😂😂😂😐😐😐😐یاخدا چه دارک ترسیدم واقعا

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

من که اصلا اعتقاد نداشتم و مسخره میکردم ،تا اینکه سر موضوعی یک نفر گفت طلسمت کردند حتی گفت کی این کار را کرده و منم که از همه جا بریده بودم گفتم شاید راست بگه یک سری دعای باطل السحر از اینترنت پیدا کردم و یک ماه همراهم بود بعد یک ماه اون مشکل در اوج ناامیدی حل شد.

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
تاحالا از همزاد بد چیزی شنیدی؟  شنیدم اخه یکی همزاد بد داره و میخواد دورش کنه  توسط دعانو ...

اره عزیزم شنیدم درسته همه آدما همزاد دارن اما برای بعضیا اذیت می‌کنن دعا بگیرن خوب میشن

تاحالا از همزاد بد چیزی شنیدی؟  شنیدم اخه یکی همزاد بد داره و میخواد دورش کنه  توسط دعانو ...

همزاد دونوع است.همزاد جنی و همزاد انسی.که از بدو خلقتمان در زندگیمان حظور دارند.در این باب صحبت خواهم کرد در صفحه خودم.و البته تبدیل به سرب یا چیز دیگری نخواهید شد.یا أللۂ

أعوذ بأللۂ من ألشيطأن ألرجیم.ماوراء.چشم سوم.