2777
2789
عنوان

پسر عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 44 پست
اگه اذیتت میکنه کات کن اگه بی دلیل سرد شدی بهش فرصت بده

خیلی هم بی دلیل نیس عزیزم رابطه مجازی رفتار سرد گذشتش

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

😔رابطه مجازی همینه

آره خیلی اشتباهه

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
دیقا خیلی کاش هیچوقت شروعش نمیکردم بدترین اشتباه زندگیم  

منم تجربه داشتم واقعا بد بود، فقط وقتم تلف شد..

اشکال نداره شد تجربه

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
خیلی هم بی دلیل نیس عزیزم رابطه مجازی رفتار سرد گذشتش

واقعا عشق یه طرفه سخته 

من هردو مدلشو تجربه کردم

تو یکیش عذاب میکشی تو اون یکی عذاب وجدان میکشتت 

ولی خب 

بهش بگو دلیلاتو 

بگو نمیتونی و این جدایی برای هردوتون بهتره

هرچقدر کشش بدی جفتتون بیشتر اذیت میشین 

منم تجربه داشتم واقعا بد بود، فقط وقتم تلف شد.. اشکال نداره شد تجربه

شما چطوری کات کردین

واقعا عشق یه طرفه سخته  من هردو مدلشو تجربه کردم تو یکیش عذاب میکشی تو اون یکی عذاب وجدان میک ...

بخدا ک اره گفتم عزیزم گفتم گف خدا ازت نگذره اگ بری تو بهم دروغ گفتی عاشقم بودی دلم بزاش میسوزه خودمم هنوز علاقه دارم یکم بهش نمیدونم چ کنم سردرگمی عجیبیه

شما چطوری کات کردین

بشدت سرد شد باهام

جوری که همیشه من شروع کننده پیاما بودم. اما بعد از مدتی به خودم اومدم و دیدم خیلی خودمو کوچیک میکنم با این حرکت؛ دیگه هیچ پیامی ندادم، اونم نداد... بدون خدافظی /:

الان میخندم به اون روزای سم، خدارو شکر پیام ندادم دیگه

بشدت سرد شد باهام جوری که همیشه من شروع کننده پیاما بودم. اما بعد از مدتی به خودم اومدم و دیدم خیلی ...

کاش همین بشه حداقل باز سرد شده اون عذاب وجدان نداری من چطور کات کنم هیچ جور نمیشه نمیذاره🤦🏻‍♀️

کاش همین بشه حداقل باز سرد شده اون عذاب وجدان نداری من چطور کات کنم هیچ جور نمیشه نمیذاره🤦🏻‍♀️

آره واقعا

مگه میشه آخه، تو محکم حرفاتو بزن بگو نمی‌خوام ادامه بدم. یا بلاک میکنم یا دیگه پیامی نده...

آره واقعا مگه  میشه آخه، تو محکم حرفاتو بزن بگو نمی‌خوام ادامه بدم. یا بلاک میکنم یا دیگه پیام ...

اخرش همینه یا بلاک میکنم یا خطمو عوض میکنم 

اخرش همینه یا بلاک میکنم یا خطمو عوض میکنم 

آره خودتو اذیت نکن...