امروز درست کردم دستورش رو از نت گرفتم .پیمانه من لیوان فرانسوری هست . خیلی باید دقیق باشه چون قراره بعدش برش بخوره
نشاسته ۱
ارد برنج خیلی نرم نصف پیمانه
شیر ۶
اب ۴
کلاب ۱
شکر ۱
همه رو با هم مخلوط میکنیم چند دقیقه ای میذاریم که نشتسته کامل حل شه .
میذاریم رو حرارت تند تند هم میزنیم یک لحظه هم دست نگه داری گلوله میشع . وقتی به جوش اومد و سفت شد بازم نیم ساعت دیگه به هم زدن ادامه میدی . الان امادس
اگه میخوای زعفرانی باشه ۵ دقه اخر زفران دمکرده غلیظ بهش اضافه میکنی
ما هر دو نوع رو کنار هم درست میکنم
میریزی تو سینی تا سه چهار ساعت خوب خودشو بگیره . با حوصله و دقت برش لوزی میزنی و میچینی تو بشقاب سر سفره افطار نوش جان . التماس دعا
هل اسیاب شده هم بریزید عالی تر میشه