2777
2789
عنوان

:) حس ششم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 29 پست
چه حس قوییییییی دمت گرم  اره قرار شده برام گوشی بخرن  میشه بگی قبول میشم یا نه  یا ...

قبول شدنت تو یکی از هر دوتاش حتمیه حتمی

تنها چیزی که باعث دوریت میشه اینه که گاهی استرس میگیری و بازیگوشی میکنی

ولی یکم بیشتر بخونی حله حله 

ایشالا نخبه شدنت اجیم

فقط یه چیزی و میگم حتما راجبش بیشتر سرچ کن هوش فضایی و تصویری 

اینو معمولا کتابا ندارن ولی برای تیزهوشان فک کنم 20 تا سوال از همینه

ریاضیت خیلی خوب نیست یا عربی؟

ولی فک کنم علوم چون خوندنیه خیلی فول باشی چون هوش حفظ کردن خیلی خوبی داری البته فهمشیتم خوبه فقط گاهی پای درس بازیگوشی میکردی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی حست قویه دقیقا فهمیدی برام قراره یه کادرو بگیرن و استرس دارم . خدا خیرت بده بگو قبول میشم امسال ...

راستی یه چیز يدفه اي اومد تو ذهنم که بهت بگم

زیاد استرس نداشته باش ایشالا قبول میشی ولی یه درصد اگه قبول نشدی بهت قول 100 درصد میدم مامان بابات برات گوشیتو میگیرن اینو شات بگیر حتی ازش ینی از قبولیت تا 90 درصد مطمئنم ولی از اینکه گوشی میگیری 100 درصد مطمئنم از اونجایی که خیلی دوستت دارن و میدونن تحت فشاری و تلاش خودتو میکنی حتما برات میگیرن تازه یکمم زبون درازی و زور زیاد😂ولی خب خیلی باهوشی

قبول شدنت تو یکی از هر دوتاش حتمیه حتمی تنها چیزی که باعث دوریت میشه اینه که گاهی استرس میگیری و با ...

دست مریزاد به این حس .

اره بازیگوشی میکنم دقیقا

ریاضی ام تو تست خوب نیست دقیقا

دقیقا علومم خیلی خوبه تجربی زدم . 

همه رو درست عالی گفتی امیدوارم تو زندگیت به تمام آرزوهات برسی منم میرم بخونم بیشتر .

الهی عزیزمی مرسی بابت حس دقیقت زنده باشی ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

این کاربری دست چند نفر است...

دست مریزاد به این حس . اره بازیگوشی میکنم دقیقا ریاضی ام تو تست خوب نیست دقیقا دقیقا علومم ...

فداتشم عزیزم ریاضی واقعا تو تست گیج کنندست چون گزینه ها گیجت میکنه برو بخون ایشالا حتما به هدفات برسی عشقم مراقب خودتم باش بوس🙂❤️

راستی یه چیز يدفه اي اومد تو ذهنم که بهت بگم زیاد استرس نداشته باش ایشالا قبول میشی ولی یه درصد اگه ...

ببین اگر در هر دو صورت هر کدومو قبول شدم بهت درخواست دوستی میدم شماره کارت بده شیرینی برات بفرستم حتی اگه گوشی خریدن . زور منظورت چی بود ؟ وقتی مامانم میگه تو درس نمی‌خونی تو قبول نمیشی یکم اره همون زبون درازی که چرا اینقدر منفی نگرا و ... . و دیشب که ثبت نام زدم برای تیزهوشان مامانم گریه میکرد که تو قبول نمیشی درس نمی‌خونی با اینکه من رتبه اول مدرسه رو اوردم تو تمام آزمونها ولی  نظر لطفته خیلی حس قوی داری واقعا نمی‌دونم چه جوری ازت تشکر کنم 

سلام اجی همینطوری نمیشه  باید اسمش و اسمت و بگی و بگی چه مشکلی پیش اومده که بهش بی اعتماد شدی

خودم :زیبا

همسرم : علی

عزیزم دروغ زیاد ، خیانت ، بداخلاقی ، دیگه فکر کنم با حرفام حس واقعیش مشخص شد،، ولی شما هر چی حس کردید بفرمایید عزیزم

راستی یه چیز يدفه اي اومد تو ذهنم که بهت بگم زیاد استرس نداشته باش ایشالا قبول میشی ولی یه درصد اگه ...

نمی‌دونم چه جوری ازت تشکر کنم هم بابت اینکه جوابمو دادی هم اینکه اینقدر حس دقیق داشتی همه چیز رو کامل کامل درست گفتی همه چیز رو ، تمام حست درست بود و قول میدم بازیگوشی نکنم و قوت قلبی عجیب بهم دادی ایشالا شیرینی قبولی مو برات بفرستم ❤️✋

نمی‌دونم چه جوری ازت تشکر کنم هم بابت اینکه جوابمو دادی هم اینکه اینقدر حس دقیق داشتی همه چیز رو کام ...

شیرینی قبولیت خیلی وقته رسیدع تو اینقدر ارزش بالاست عشقم که حتی اگه یه درصد قبول نشی از ارزش هات کم نشه خداروشکر که مامان بابات دختری عین تو دارن 

ککی ازدواج میکنم 

😂 😐 بابا فالگیر نیستم که ولی احساسم میگه امسال یه خواستگار که با شرایطی که توقع داری از خواستگارهات میاد. 

جاهای شلوغ بیشتر برو جمع های خانوادگی بیشتر شرکت کن بیشتر تو چشم باش تو فامیل پسرای حدود سنیت هست