2777
2789
عنوان

روتین پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 111 پست
اره واقعا من که اصلا پوست خوبی ندارم.نه اهل تغذیه بد هستم نه اهل چیپس و پفک وغیره پوستم همینجوری داغ ...

هیچ وقت برای داشتن پوست خوب دیر نیست 

الان شروع کن روتین داشته باش به خودت برس

روتين پوستي اينا همه اش الكيه و براي پول درآوردن اين بلاگرها و تبليغ و فروش انواع كرم ها هست ، پوست ...

دقیقا همینه من هیچ وقت هیچ کرمی یا محصولی استفاده نمیکنم ضد افتابم حتی مواقعی میزنم همیشه نمیزنم چون حوصله ندارم ولی همه ازم می پرسن چی میزنی به پوستت وقتی میگم هیچی باور نمیکنن مامانمم ۶۰سالشه همینطوره پوستش ماشالا ژنتیک پوستمون خوبه🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بستگی به بودجه ات داره . من روتین برای پوست چرب قیمت مناسب بهت میگم  ۱) میسلار واتر شوو ...

عزیزم میتونی یه روتین قیمت مناسب خوب براپوست مختلط دوبه خشک معرفی کنی من جوش نمیزنم ولی پوستم به شدت نازکه وروی گونه هام منافذباز داره حالااگه میتونی روتین پوستی خوب معرفی کن مرسی عزیزم

شوینده صورت خوب چی پیشنهاد میکنین واسه پوست مختلط مایل به چرب؟ فوم بهتره یا ژل؟

ژل به نظرم خیلی قوی تره 

ببین من هیدرودرم داشتم اگه پوستت خیلیییی چربه بهت پیشنهاد میکنم اگر نه دکتر برام لامنین نوشت رنگش ابیه محشره اینقدر پوستم خوب شد

فوم شستشو رو هرروز میزنی؟ کیا میزنی؟ و چند پیس میزنی؟😅

ظهر و شب 

اندازه یه بند انگشت میزنم به فیس براش پنج دور روی صورتم ماساژ میدم و بعد میشورم 

از همونجایی ک خریدم اینطور به من مشاوره داد ک استفاده کنم 

ژل به نظرم خیلی قوی تره  ببین من هیدرودرم داشتم اگه پوستت خیلیییی چربه بهت پیشنهاد میکنم اگر ن ...

اره خودمم تا به حال فوم استفاده نکردم 

اتفاقا یکی از دوستان همینجا هیدرودرم رو معرفی کرد 

حتما اینی هم که شما گفتی رو امتحان میکنم ببینم کدوم بیشتر با پوستم سازگاره 

خیلیی ممنون 💕💕

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫
ژل به نظرم خیلی قوی تره  ببین من هیدرودرم داشتم اگه پوستت خیلیییی چربه بهت پیشنهاد میکنم اگر ن ...

عزیزم من ویتامین سی بالانس میزدم بعد دو هفته تأثیر داشت خیلیییییی خوب بود لک‌هام کمرنگ شده بود، بعد اون ویتامین سی بایواکوا گرفتم استفاده کردم هیچ تاثیری نداشت، الان یه ماهه دوباره بالانس استفاده میکنم تاثیری نداره، دلیلشو میدونی؟ واسه لک چی پیشنهاد میدی؟

عزیزم میتونی یه روتین قیمت مناسب خوب براپوست مختلط دوبه خشک معرفی کنی من جوش نمیزنم ولی پوستم به شدت ...

حتما چرا که نه 

بهت پیشنهاد میکنم 

میسلار واتر گارنیر بخر مخصوص پوست حساس روش عکس گل داره _

شوینره صورت هم میتونی از سینره استفاده کنی اونم روش رنگش بنفش داره خیلی پوست و لطیف میکنه 

ابرسان هم میتونی ووچه و یا ام کیو خیلی خوبه 

تونر هم ویتالایر خیلی جواب میده

عزیزم من ویتامین سی بالانس میزدم بعد دو هفته تأثیر داشت خیلیییییی خوب بود لک‌هام کمرنگ شده بود، بعد ...

اخه عزیزم بالانس خیلی قوی تر هست تا بیو آکوا که اصلا معلوم نیست کجا منتاژ میشه 

شما الان باید یه چیز قوی تر استفاده کنی 

مارک دکتر راشل ویتامین سی خیلیییی خوبی داره

حتما چرا که نه  بهت پیشنهاد میکنم  میسلار واتر گارنیر بخر مخصوص پوست حساس روش عکس گل دار ...

مرسی عزیزم، اینا که گفتی واسه لک خوبه یا آبرسانی؟ من شوینده و تونر و آبرسان کپسولی نیتروژینا استفاده میکنم از لحاظ آبرسانی مشکلی ندارم فقط لک‌هام رو مخمه، ۲جلسه هم مزونیدلینگ رفتم تاثیری نداشت دیگه نرفتم