2777
2789
عنوان

روتین پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 111 پست
روتين پوستي اينا همه اش الكيه و براي پول درآوردن اين بلاگرها و تبليغ و فروش انواع كرم ها هست ، پوست ...

اینطوریام نیس.  ژن مهم هس. ولی  این روزا چون میکاپ  میکنیم زیاد. یا بخاطر الودگی هوا  ب پوستمون نرسیم. نابود میشه.  فقط درصد کمی هستن ک پوست خیلی خوبی دارن و محکمه.  همیناهم اگ ب پوستشون اصلا نرسن مث ضدافتاب یا شست و شوی. میکاپ تومیان سالی پوست ی ادم مسن رو دارن

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی

من رو‌گونه هام امسال لک زده پوستمم حس میکنم تیره تر شده. روتین دارم میزدم سمت راستو چپ چونم خیلی جوب زد یک ماهه قطع کردم جوشام بهتر شذ.

ابرسان. کرم‌روز و شب ویتامین سی. ضد افتاد. اینارو میزدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم یه روتین پوست چرب بهم بگو من تا حالا استفاده نکردم ..بهم گفتن تونر بخر ولی نمیدونم چه مارکی و چه مدلی برا پوست من مناسبه من کلا باید برا مراقبت چکار کنم پوستمم جوش داره

عزیزم گفتی در این زمینه اطلاعات داری میشه بگی واسه لک جای جوش که تازه ایجاد شده واقعا ترمیم کننده جو ...

عزیزم اگه که کلا جوش هات درمان شده 

می تونی یه روتین پوستی ضد لک داشته باشی که جای جوش هات هم از بین بره 

از ترکیباتی مثل ویتامین c استفاده کن تا زود پوستت بازسازی بشه ، ابرسان ضد لک نیتروژنا که رنگش صورتیه هم ضد لکه خیلی خوبه 

من ویتامین c مدیلن هم داشتم عالی بود

بله گلم از وقتی سرم پوست میزنم جوش های چرکی و کثیف در نمیارم و اینکه پوستمم روشن تر شده

پس واقعا تاثیر داره، تاحالا سرم پوست استفاده نکرده بودم 

شما چه مارکی رو پیشنهاد میکنی؟

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫
روتين پوستي اينا همه اش الكيه و براي پول درآوردن اين بلاگرها و تبليغ و فروش انواع كرم ها هست ، پوست ...

چه ربطییییی داره 

پس همه ی  اینایی ک هیییییی جوش میزنن و بعد میرن پیش متخصص پوست و  یک روتین پوستی دارن و خوب میشنن چییی؟؟ 

من یکی از دوستام رفت لیزر اما حساسیت داشت نمی‌دونست کل بدنش جوشششش زد جوشایی ک اگ بهش رسیدگی نمیکرد جاش تا ۵ سال دیگ هم میموند یه کرم قوی استفاده کرد جوری بود ک حتی بعد ۵ ساعت داشت تاثیرش رو میدید رو پوستش بهتر ک شد هی ادامه داد شاید کلا یک ماه هم نزد اما بعد یه ماه پوستش صاااااف صااااف شد حتی یکی هم نموند

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
کرم اکسید دوزنگ بزنیم؟ میگن خوبه همون پماد زینک ک میگن امسید دوزنگه نه؟ 

نه اصلا اینجور چیزا به صورتت نزن 

فقط از چیزهای که تخصصی برای پوست ساخته شده استفاده کن حیف پوستت هست

پس واقعا تاثیر داره، تاحالا سرم پوست استفاده نکرده بودم  شما چه مارکی رو پیشنهاد میکنی؟

سرم پوست چای بایو آکوآ

¡...𝑻𝒉𝒆 𝒎𝒐𝒓𝒆 𝒊𝒏𝒅𝒊𝒇𝒇𝒆𝒓𝒆𝒏𝒕, 𝒕𝒉𝒆 𝒆𝒂𝒔𝒊𝒆𝒓