2777
2789
عنوان

مرتیکه عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا

حالا اون مرتیکه هرزه

مامانت دیگه چرا رو میده و بلاک نمیکنه؟

من جات باشم با همون گوشی مامانم تهدیدش میکنم 

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

نه عزیزم   فک کنم اینا قبلا همو دوست داشتن

اسی عزیزدلم ناراحت نشیا ممکنه مامانتم یکم قلقلک بشه این وسط ی کوچولو خوشش بیاد حتما شمارشو بلاک کن 

و اینکه سعی کن خیلی ریز و بصورت غیر مستقیم‌ بگی ب مامانت ک‌چقد اینکار بده ک جلوی ی فاجعه رو بگیری چون حتی همون یذره قلقلک مامانتم مرده بره رو مخش احتمالش زیاده

هردو متاهلن اصلا درست نیست

انشالله ک چیزی نمیشه اما خب پیشگیری بهتده

سه سال پیش داشت زندگی رو خراب میکرد مامانم کنار کشید بخدا ایندفعه بخواد کاری کنه...

ای وای من پس خیلی حواست جمع باشه اگر خواست باز شروع کنه خودت تو تلگرام جوابشو سفت سفت بده که دیگه پیداش نشه

اسی عزیزدلم ناراحت نشیا ممکنه مامانتم یکم قلقلک بشه این وسط ی کوچولو خوشش بیاد حتما شمارشو بلاک کن&n ...

دیشب بهش گفتم تو و بابا ایراداتی دارید که خیلی من رو اذیت میکنه 

گفت بگو منم نتونستم بگم 

ولی مامانم اهل این کارا نیس اون هردفعه شروع کننده بوده بقول شما باید جلوشو بگیرم

مامانم در جریان نیست که پیام داده

نه منظورم فقط تلگرام نیست

هر زنی خوب میفهمه که طرف مقابلش چی میخواد و نیتش چیه

بنظرم حتما بترسونش و تهدیدش کن

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

توی چتاشون اون اسم صدا میزد مامان من فامیلی و خیلی رسمی 

خب پس کرم از سمتِ اون آقاست

مامانت گناهی نداره

یا از طریق گوشی مامانت بلاکش کن یا خودت از طریق یه شماره شخصیِ دیگه از طرف پدرت بهش پیام بده و بگو مزاحم زن من نشو

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

میخواستم با همون خط مامانم بگم شما؟ بعد بگم بنده همسرشونم

اخه ممکنه مامانت پیامها رو ببینه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

به نظرم قبل از اینکه پدرت بفهمه باید مادرت رو از این ارتباط منع ومنصرف کنی چون مردها اگه چراغ سبز نبینن نمیتونن غلطی بکنن ولی اگه ببینن همع جوره به ارتباطشون ادامه میدن