2777
2789

وقتی تو یه جامعه ای مردسالاری باشه زن ها احساس کمبود می کنن و به خاطر این حس به هم نوعشون که اونو هم کمتر می بینن واکنش نشون میدن. تو جامعه مرد سالار به زن احترام گذاشته نمیشه پس اونم نا ملایماتی رو که دیده جایی که احساس توانایی می کنه خالی می کنه. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی تو یه جامعه ای مردسالاری باشه زن ها احساس کمبود می کنن و به خاطر این حس به هم نوعشون که اونو هم ...

:) چقد بد

جا اینکه باهم خوب باشیم

البته تو این جامعه هیچی درست نیست که این باشه

اره متاسفانه زیاد شده  باز من میگم توی ما آقایون بیشتره تا خانوما

تاجایی که دیدم ضد همجنس بودن تو خانم ها بیشتره هیچوقت هم درک نکردم چرا !تو رو ادم خوب هستن از پشت یه جور دیگه و فقط غیبت و غیبت 

آها اینارو میگی آره قبول دادم شاید باورت نشه ولی یجورایی میشه ربطش ب اینکه اینا چون ب اون جنسه مقا ...

اره 

به هرحال خیلی ادما سمی هستن

البته باید ازشون ی جاهایی ممنون باشیم که پسرا هول ازمون دور میکنن😂🤦🏻‍♀️

قضیه تاپیک چیه من فقط فهمیدم یه ربطی به رانندگی داره 

😂😂😂😂😂همونم اشتباه فهمیدی

یعنی مونث بیاد مونث دیگرو خراب کنه الکی و بی دلیل یجورایی واسه خود شیرینی