2777
2789
چه حرفا

دراسلام اگر پول از شخصی قرض بگیری هر چند سال هم بگذره باید همون مقدار پول رو پس بدی نه کمتر و نه بیشتر اگر طرف بیشتر ازت بگیره ریا که جنگ با خواست حساب میشه. وام یعنی قرض. وقتی از بانک پول یا همون قرض میگریم باید چند برابرشو پس بدیم. آیا این حرامه؟ 

بخند تا دنیا به روت بخنده گل 

تو فقط میمونی واسه خوده مننننن

گله من گله من گله من

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهمه دیگه همیشه مهمه الان و غیر الان نداره فک کنم 

ولی الان دیگه کسی به این چیزها اهمیت نمیدم

خوشحال شدم همچین تاپیکی دیدم

ممنونم

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

والله هرکیم گرفته واسه خونه و وسایل خیلیل وام ازدواجشون رو برا همین چیزا میگیرن 

منم همینو میگم  تا ضروری نشده سمتش نریم

مثلا وام بگیره دکورخونه عوض کنه

وام بگیره طلا بخره

کلا برای دوسه مورد ضروری بگیری 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

کی گفته 

دراسلام اگر پول از شخصی قرض بگیری هر چند سال هم بگذره باید همون مقدار پول رو پس بدی نه کمتر و نه بیشتر اگر طرف بیشتر ازت بگیره ریا که جنگ با خواست حساب میشه. وام یعنی قرض. وقتی از بانک پول یا همون قرض میگریم باید چند برابرشو پس بدیم. آیا این حرامه؟ 

دراسلام اگر پول از شخصی قرض بگیری هر چند سال هم بگذره باید همون مقدار پول رو پس بدی نه کمتر و نه بیش ...

والا توچیزی که علمشو ندارم نظرنمیدم ولی اگه واقعا مشکل یه بنده خدا قراره حل بشه یه دغدغه فکریش بره یه گره توزندگیش باز بشه چه اشکالی داره

اگه بخوایم ریز به ریز حلال و حرام مشخص کنیم هیچ حلال خالصی وجود نداره  یه عالمی میگفت هیچ وقت ...

ریز به ریزشو مشخص کنی ؟ والا وام که مشخصه صد در صد حرامه رباخوری مگه تعریفش چیه چرا خودمون رو گول بزنیم وام ۱۸ درصد 😕

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
دراسلام اگر پول از شخصی قرض بگیری هر چند سال هم بگذره باید همون مقدار پول رو پس بدی نه کمتر و نه بیش ...

زمان پیامبر تورم نبوده ارزش پول کم نمیشده .مگر با سکه وام بگیری

ی راه شرعی برا اینم گذاشتن ..

ی چیزایی تو کتاب دینیمون بود فک کنم ...

بازم باید متخصصش جواب بده ...

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان
ی راه شرعی برا اینم گذاشتن .. ی چیزایی تو کتاب دینیمون بود فک کنم ... بازم باید متخصصش جواب بده .. ...

کلاه شرعی😂😂

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
روش وامی که اینا میدن عین نزوله من یه ۲۰ میلیون گرفتم نتونستم بریزم  ۴۰ میلیون گرفتن تا ولم کرد ...

نزول با ربا فرق داره. 

نزول اما فرق داره 

در اسلام اگر با شخصی شریک شی باید در سود و زیان هم شریکش باشی در غیر اینصورت نزول کردی. وقتی پولت رو سپرده میکنی تو بانک، معنیش اینه که تو پولی دادی به بانک که بانک با اون پول یه سری پروژه ها انجام میده یا حتی وام میده به بقیه از روی این پول و هر ماه مبلغی ثابت میریزه به حسابت. در صورتی که اگر اون ماه بانک با پول تو ضرر کرده باشه باید به همون نسبت کمتر پول بریزه و اگر سود کرده باید به همون نسبت بیشتر بریزه. این میشه نزول آیا؟ 

از مرجع تقلیدیون بپرسین

درسته که میگن اگر خواستی بفهمی حدیثی که از یک معصوم روایت میکنن درسته یا نه باید به عقلت و قرآن رجوع کنی تا صحتش رو بفهمی؟ مراجع هم شامل این موضوع میشن؟ من میخوام امسال خونه دار شم. اما بدون وام نمیتونم. نمیدونم واقعا باید چه کنم