2777
2789
عنوان

النگوی طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 5643 بازدید | 83 پست
خوبه که حالا یه مدت دستت باشه بعدا عوضش کن هر چی دوس داری بخر

امروز دیدم یکیش کج شده دونه اخری 🤨🤨من‌ دوتا بچه‌کوچیک‌دارم خیلی سخته النگو‌داشتن

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
امروز دیدم یکیش کج شده دونه اخری 🤨🤨من‌ دوتا بچه‌کوچیک‌دارم خیلی سخته النگو‌داشتن

اره دیگه

النگو این مشکلو داره

ضربه میخوره کج میشه

اونم با دو تا بچه ی کوچیک دیگه بدتر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگه النگو این مشکلو داره ضربه میخوره کج میشه اونم با دو تا بچه ی کوچیک دیگه بدتر

دستبند بهتره از همه نظر هرجا خواستی میپوشی هرجا نخواستی نمیپوشی

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
دستبند بهتره از همه نظر هرجا خواستی میپوشی هرجا نخواستی نمیپوشی

دقیقاا

من خودم طلا دارم ولی استفاده نمیکنم

النگو دارم ولی سالی یکی دوبار میذارمو در میارم

ولی دستبندو خیلی بیشتر استفاده میکنم

چون گذاشتن و در اوردنش راحته دیگه

ولی در کل به قول شوهرم من فقط طلا رو میخرم ولی استفاده نمیکنم😅😅😅😅😅

نمیدونم والا خودم الان شیش تا دارم البته استفاده نمیکنم تو گاوصندوقه اونا رو که میذارم جا داره د ...

بله ۸ تا هم زیاده هم زشت میشه زن داداش من ۷ تا النگو به همین پهنا داره خیلی زشت شده

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

دقیقاا من خودم طلا دارم ولی استفاده نمیکنم النگو دارم ولی سالی یکی دوبار میذارمو در میارم ولی دست ...

همون‌خریدنش خوبه😂😍😍

بله ۸ تا هم زیاده هم زشت میشه زن داداش من ۷ تا النگو به همین پهنا داره خیلی زشت شده

عه

خب پس دستم میکنم،تعدادشو تو دست نگاه کنم بهتر نشون میده که کم و زیادش کدوم بهتر نشون میده

ممنونم از نظرت دوست عزیز