2777
2789
۱۶۳ ۴۰ 😂😂

عااالیع قدو وزنت واقعا شماهامریضید بیابروباشگاه بدنسازی بدنت اماااده اسبهش فرم بده چاقی چیه بااابا

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قد ۱۷۰ وزن ۶۵ عالیه براش

آره ۶۵ بودم ولی من کلا مانکن پسندم ۵۵ میخام 

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
عااالیع قدو وزنت واقعا شماهامریضید بیابروباشگاه بدنسازی بدنت اماااده اسبهش فرم بده چاقی چیه بااابا

ن خیلی لاغرم

یه ده کیلو میخوام وزن بگیرم

Be ambitious, the sky does not belong to anyone🌱🤍

من هرجا میرفتم لباسی که دوس داشتم رو نمیتونستم بخرم سایزم نداشتن تصمیم گرفتم لاغر کنم من تو ۳/۴ ماه ۲۰ کیلو کم کردم رسیدم. تا دوسال وزنمو ثابت نگه داشتما ولی الان باز دوباره چن کیلو اضافه کردم اخه چن مدت حوصله ورزش نداشتم اخه وقت نمیکردم الان دارم کم میکنم 😄

ن خیلی لاغرم یه ده کیلو میخوام وزن بگیرم

خوددانی

۵بار اقدام کردم ناموفق بود نتونستم آخرش شوهرم بهم گفت بامشاد و مسخرم کرد بهم خیلی برخورد و تا صبح گریه و بالاخره به خودم اومدم و جدی تصمیم گرفتم لاغر کنم و الان ۲ماه و نیمه ۹کیلو کم کردم حسابی لاغر شدم

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
من ی هفته رژیم گرفتم الان ی کیلوکم کردم خوشالم ولی توقعم بیشتر بوددوستان بنظرتون کم نبوده؟ قدم ۱۷۰ و ...

اتفاقا این صحیح و سالم و روش استانداردیه هفته ای یه کیلو بهتره 

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
من هرجا میرفتم لباسی که دوس داشتم رو نمیتونستم بخرم سایزم نداشتن تصمیم گرفتم لاغر کنم من تو ۳/۴ ماه ...

عزیزم چه رژیمی گرفتی لطفا به منم بگو

دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':
به منم بگو دیگه چی بود رژیمت؟ به خدا از قیافه ام و هیکلم متنفرم. کلا اعتماد به نفسم رو از دست دادم

عزیز یه کانال واتساپ بود یه خانمی هر روز بهمون رژیم میداد. و میگفت چکار کنیم اگر خواستی بگو خصوصی شمارشو دارم برات میفرستم. البته الان واتساپ نیست روبیکا و ایتا انگار کانال داره. 

حدود ۱۰۰ میگیره عضو میکنه

چجوری بود

عزیز یه کانال واتساپ بود یه خانمی هر روز بهمون رژیم میداد. و میگفت چکار کنیم اگر خواستی بگو خصوصی شمارشو دارم برات میفرستم. البته الان واتساپ نیست روبیکا و ایتا انگار کانال داره. 

حدود ۱۰۰ میگیره عضو میکنه

عزیزم چه رژیمی گرفتی لطفا به منم بگو

عزیزم من رژیم شیر دهی داشتم و همه چی هم میخوردم ولی از همه چی کم میخوردم  مثلا برنج ۷ تا قاشق میخورم  خورش پنج تا یا مثلا مرغ با ماهی هر چیزی یه تیکه کوچیک متوسط رو به کوچیک میخورم  بگرد غذا هایی که کالری پایینی دارن ولی فیبز و پرتین زیاد دارن بخور من تخم مرغ چه اب پز چه نیمرو رو هنیشه فقط سفیدش درست میکردم  چون پروتین رو میگیری ازش  و چربی دیگه نداره و من بلغمی هم هستم و پف میکنم سری از سردی و با غذا های سرد حتما مصحلش رو میخورم با پنیر زیر یا سیاه دونه با ماست نعنا یاپونه تو برنج زعفرون نیریختم من اولاش رژیم خاصی داشتم بعد دیگه دستم اومد که چی بخورم و کالریاشون چطوریه