2777
2789
عنوان

خانم بیاید ی نظر ب من بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 30 پست
ببین بالا شخر تهران منطقه یک اصلا سوپر مارکت کم داره مغازه کمه.وای همه ماشین دارن یا زنگ میزنن میارن ...

بالا شهر تهران خب فرهنگا عالیه 

ولی اینجایی ک ما هستیم تقریبن پایینه حتی چند روز پیش اومدن سیمای خونمونو بریدن دزدیدن یکمم همسایه بالایی بچه زیاد داره هر روز عصر بچه هاش تو راه پله ها جیغ و داد میکنن چند بارم تذکر دادیم 

بالا شهر تهران خب فرهنگا عالیه  ولی اینجایی ک ما هستیم تقریبن پایینه حتی چند روز پیش اومدن سیم ...

اخ اخ اخ میدونم چی میگی داداشم واحدش روب روی ماس به یه خانواده افغانی اجاره داده ۵ تا بچه کوچیک داره دهنم سرویس شده انقدر که نفهم و پر سر وصدان.حداقل نگفت خواهرم مجرده افغانی نیارم خطرناکه.اینا غیر مجازن

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخ اخ اخ میدونم چی میگی داداشم واحدش روب روی ماس به یه خانواده افغانی اجاره داده ۵ تا بچه کوچیک داره ...

الان داره اذیتاشون از تذکر میگذره اصن دارن لحبازی میکنن 

من دو تا بجه دارم اروم اروم 

بعد میخابن تا میان بخابن یهوووو بچه هاش جیغ میکشن ی گربه هم اوردن دستی کردن

الان داره اذیتاشون از تذکر میگذره اصن دارن لحبازی میکنن  من دو تا بجه دارم اروم اروم  بع ...

خدا به دادت برسه صاحب خونه هستن؟

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

بله عزیزم اونام صابخونه ان 

اما مثلن اشغالاشونا میارن میذارن حیاط چند رووووز  میمونه نمیبرن بو گند میده یا مدام فرقشون و ات اشغال میارن گوشه خیاط یا مثلن ماشینشون روغن ریزی شدید داره عید دو تا جوهر نمک ریختیم تا برده باز امرپز دیدم موزاییکا روغنیه 

بله عزیزم اونام صابخونه ان  اما مثلن اشغالاشونا میارن میذارن حیاط چند رووووز  میمونه نمیب ...

پس برو گلم.خیلی بی فرهنگن

بله عزیزم اونام صابخونه ان 

اما مثلن اشغالاشونا میارن میذارن حیاط چند رووووز  میمونه نمیبرن بو گند میده یا مدام فرقشون و ات اشغال میارن گوشه خیاط یا مثلن ماشینشون روغن ریزی شدید داره عید دو تا جوهر نمک ریختیم تا برده باز امرپز دیدم موزاییکا روغنیه 

پس برو گلم.خیلی بی فرهنگن

خیلی فقط دلم برای ماشین میسوزه خیلی دوسش دارم 

اما هب میگم اینده بچه هامم مهم تره سال دیگه کجا ببرم مهد یا اصن اون محله نمیشه پیاده روی کنم حتی ی کوچه  

اره خب معلومه ماشینو میفروشم میرم خونه بهتر راحت تر زندگی میکنم

خونه خودم خیلی راحته و امکانات فول ولی تازگی همسایه بالایی داره اذیت میکنه چقدر مهمه مثلن همسایمون اشغالاشو بذاره توی حیاط یا مدام روغن بریزه کف حیاط یا مثلن مدام بچه هاش اهنگ بذارن صداشو تا ته زیاد کنن یا از عمد بپرن بالا صدا بیاد پایین؟؟؟

خونه خودم خیلی راحته و امکانات فول ولی تازگی همسایه بالایی داره اذیت میکنه چقدر مهمه مثلن همسایمون ا ...

خیلی مهمه

چون بچت از اونا یاد میگیره

مجبوری محله پایین نهد بذاری با بچه های فرهنگ پایین تر میرخه