2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 84 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرق شون همینه 

وقتی که لباس خواهر شوهرت رو برات آوردن ، سکوت کردی و بجای قشقرق پاشدی رفتی پوشیدی ، انتظار احترام داری ؟؟

🇮🇷 هم پلیس هم شهروندان عادی توسط یه اسلحه کشته میشن ولی عده ای متوهم ، دومی را هم گردن اولی میاندازند (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

🥲من که اصن نیومدن خاستگاری زنگ زدن خاستکاری کردن بعدش تو یجوری رگ خوابه شوهرتو بگیر من که هرچی میخام ازش میگه پول ندارم😐💔

حکم این بازی شده دل را به شاهی باختن یا که سربازی شدن با عشق بی بی ساختن✨

برا تو خوبه عقدی گرفتن

برا منکه با ی لباس ساده بدون ارایش با چادر رفتم محضر نشستم اومدیم بیرون...با اینکه خواهر و داداشم براشون جلسه گرفتن

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

اوف ببخشید استارتر یهو دلم چیپس سرکه ای و ماست موسیر خواست🥺😐

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

🥲من که اصن نیومدن خاستگاری زنگ زدن خاستکاری کردن بعدش تو یجوری رگ خوابه شوهرتو بگیر من که هرچی میخا ...

وای عجبب خب چرا قبول کردین آخه خواهر من وقتی حتی حضوری ام نیومدن بصورت رسمی

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>