2777
2789
عنوان

بچها بچهاا

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 29 پست
زعفران که از همش بهتره آااانی یعنی  در جا 😂😂

وای حاضرم همچی بخورم فقط پریود شم

چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زعفران که از همش بهتره آااانی یعنی  در جا 😂😂

من سر بچه دومم خدا گواهه زعفرون وحشتناک غلیظ خوردم ...اونواع دارو هارو خوردم اسفند خوردم چقدر قرص خوردم ...سفت چسبیده بود به این دنیا ...اینو بدون اگر خدا بخواد تریلی هم ازروت رد بشه میمونه 

منم ۲هفته تاخیر دارم دعا کن پریود شم منم امیدم اینه بخاطر کرونامه عقب افتاده من پر خطر نداشتم از پیش ...

ایشالا همین امشب هردومون میشیم

چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی

من سر بچه دومم خدا گواهه زعفرون وحشتناک غلیظ خوردم ...اونواع دارو هارو خوردم اسفند خوردم چقدر قرص خو ...

ما فعلا درباره علم حرف میزنیم

قضیه حکمت و خواست خدا که اصلا بحثش جداست تا او نخواد برگی از درخت نمیفته 

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️
ایشالاه بخدا من بچه نمیخام

منم نمیخوام .اصلا شرایط بچه ندارم تو این اوضاع از پس خودمون بزور برمیایم جفتمون از صب کله سحر تا شب سرکاریم .داریم تمام جونمون میذاریم که از اینجا بریم بچه بیاد همچی خراب میشه

خب منم علم رفتم جلو ولی جواب نداد 

منظورم اینه خدا نمیگه کاری نکن من خودم انجام میدم 

میگه از تو حرکت از من برکت  اسی گفت نگرانم گفتم زودتر زعفران بخور اگه خدا نخواد زود پریود میشی از نگرانی هم در میای چون ما نمیدونیم دقیقا خدا میخواد یا نه پس طبق علم پیش میریم دیگه میسپاریم به خدا

یه جاهایی قسمت نیست بچه بمونه هر کاری کنی نمیتونی نگهش داری  یه جاهایی هم قسمت الهی اینجوری رقم خورده که جنین تشکیل بشه ولی تو باید تلاشتو کنی حداقل برای ارامش خودت 

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️
منظورم اینه خدا نمیگه کاری نکن من خودم انجام میدم  میگه از تو حرکت از من برکت  اسی گفت نگ ...

خیلی خوب گفتی