moondark مدیر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 324 عنوان مشاورم | مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 31 پست حاجی من مشاورمو عوض کردم یه اقا پسریه یک سال از خودم بزرگ تره و دانشجوی پزشکیه نمی دونم چرا داره کم کم برام مهم می شه اوا اصلا رفتاراش مهم نبود ولی الان داره مهم می شه برام چی کار کنم ؟؟؟؟ 1402/01/17 | 16:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شلوار_مامان_دوز عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1739 واقعا طنزه که یک متولد ۸۲ ای مشاور کنکور بشه فاقد تحربه ی اساسیِ مشاوره😐 واقعا خنده داره خیلی ، اینارو دوستای خودشونم جدی نمیگیرن ,کلی از دوستای من مشاورم وقتی میبینم دارن با دانش اموزشون حرف میزنن خنده م میگیره بخند حتی اگه از زیر فشار روحی روانی جر خوردی🤣 من خار زندگیو خفیف میکونم هعععع😎
moondark مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 324 واقعا طنزه که یک متولد ۸۲ ای مشاور کنکور بشه فاقد تحربه ی اساسیِ مشاوره😐 من کمال گرام و نمی تونم از یه مطلب دل بکنم برم مطلب بعد مشاور خودم ماهی ۲تومن ازم گرفت ولی این مسئله رو اوکی نکرد ولی این مشخص می کنه کی باید برم مبحث بعدی
شلوار_مامان_دوز عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1739 اره رل داره رلشم دوستمه رلش همکلاسی شع؟خب پس بکش بیرون دختر قشنگم بخند حتی اگه از زیر فشار روحی روانی جر خوردی🤣 من خار زندگیو خفیف میکونم هعععع😎
شلوار_مامان_دوز عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1739 من کمال گرام و نمی تونم از یه مطلب دل بکنم برم مطلب بعد مشاور خودم ماهی ۲تومن ازم گرفت ولی این مسئله ... ته این موضوع رو خوب نمیبینم بخند حتی اگه از زیر فشار روحی روانی جر خوردی🤣 من خار زندگیو خفیف میکونم هعععع😎
moondark مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 324 واقعا خنده داره خیلی ، اینارو دوستای خودشونم جدی نمیگیرن ,کلی از دوستای من مشاورم وقتی میبینم دارن ب ... حاجی منی که تا الان سه تا مشاور عوض کردم دیگه اینو می فهمم
moondark مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 324 رلش همکلاسی شع؟خب پس بکش بیرون دختر قشنگم همکلاسی منه
moondark مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 324 ته این موضوع رو خوب نمیبینم حاجی تو رو خدا دیگه تو حالمو بد نکن
شلوار_مامان_دوز عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1739 حاجی منی که تا الان سه تا مشاور عوض کردم دیگه اینو می فهمم عزیزم من خودم آدم علافی نیستم ک خبر نداشته باشم ،پارسال کنکور دادم ،ورودی ۱۴۰۱ ام ، از کنکور و مشاور پسر و... خوب خبر دارم بخند حتی اگه از زیر فشار روحی روانی جر خوردی🤣 من خار زندگیو خفیف میکونم هعععع😎
شلوار_مامان_دوز عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1739 حاجی تو رو خدا دیگه تو حالمو بد نکن من نمیخام اذیت کنم فقط عاقبت کارتو یاداوری کردم ، یا علی بخند حتی اگه از زیر فشار روحی روانی جر خوردی🤣 من خار زندگیو خفیف میکونم هعععع😎
دنام عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 682 واقعا خنده داره خیلی ، اینارو دوستای خودشونم جدی نمیگیرن ,کلی از دوستای من مشاورم وقتی میبینم دارن ب ... دقیقابنظرم معیار مشاور تحصیلی بودن صرفا رشته ی پزشکی نباید باشه😐میزان سابقه، مدیریتی که داره، ارتباط با دانش آموز،توانمندی در برنامه ریزی موثر ...واقعا مهمه.هرکی قبول شده پزشکی، رفته توی موسسه مشاور شده
شلوار_مامان_دوز عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1739 دقیقا بنظرم معیار مشاور تحصیلی بودن صرفا رشته ی پزشکی نباید باشه😐 میزان سابقه، مدیریتی که داره، ا ... خیلیا نابلدن و ناشی ،واقعا بدون ذره ای سواد مشاوره ای ،من قشنگ توشونم و میبینم خیلیاشونم دوستمن بخند حتی اگه از زیر فشار روحی روانی جر خوردی🤣 من خار زندگیو خفیف میکونم هعععع😎
دنام عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 682 من کمال گرام و نمی تونم از یه مطلب دل بکنم برم مطلب بعد مشاور خودم ماهی ۲تومن ازم گرفت ولی این مسئله ... عزیزم منم میتونم بگم کی برو مبحث بعدی
دنام عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 682 خیلیا نابلدن و ناشی ،واقعا بدون ذره ای سواد مشاوره ای ،من قشنگ توشونم و میبینم خیلیاشونم دوستمن دقیقا👌🏿
moondark مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 324 خیلیا نابلدن و ناشی ،واقعا بدون ذره ای سواد مشاوره ای ،من قشنگ توشونم و میبینم خیلیاشونم دوستمن عزیزم شما پزشکی ؟
moondark مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 324 عزیزم منم میتونم بگم کی برو مبحث بعدی خب عزیزم بگو من دیگه نمی رم پیشش