2777
2789
عنوان

بچم مرد (:

| مشاهده متن کامل بحث + 8123 بازدید | 127 پست
خدایا من غلط میکنم اینو میگم ولی کاش بچه منم وقتی تو شکمم بند ناف دور گردنش پیچیده بود همون موقع آسم ...

چ حرفیه عزیزم 

ای وای لابد حکمتی داشته 

انشالا حضرت ابوالفضل بهش نظر کنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا دختر 

خداحفظشون کنه، این اخری چی بود؟ 

غصه نخور همه کارای خدا یع حکمتی داره گلم

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
دکتر نگفت علتش چیه بند ناف میفته دور گردن  عزیزم سخته خدا صبرت بده 😔

ببین عزیزم فک نکن این اتفاقا گاهی واس یسریا میفته و بند ناف همیشه دور بچه میپیچه و ازاد میشه وقتی خواست خدا نباشه دیگه یه اتفاقی میفته

حالا قدیمیا میگن دستاتونو از گوشاتون بالانبرید ک روی بند ناف فشارمیادو میپیچه حالا نمیدونم ک این درسته یانه

عزیزم شما چرا اینجور تاپیکا میای. خواست خدا بوده. اما میگن حرکات ناگهانی نکنید. یه دفعه دراز کش هستی ...

از بس استرس دارم میترسم خدایی نکرده خودم با دست خودم بلایی سرش بیارم این بند ناف کابوسمه 😔

یا فاطمه الزهرا ❤️
ببخشید میپرسم مشکل پسرتون چیه...تاپیک های قبلیتونو چن تاشو خوندم خیلی ناراحت شدم خدا اجر اخرتتون کنه ...

ممنون عزیزم پسرم فلج مغزیه😭

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
بگردم من .تو تاپیکای قبلی دیدم چجوری اروم میکردی بقیه رووو‌. ❤️ انشاللع خداشفابده

ممنون عزیزم زنده باشی 🙏❤❤

دوتا دختر 

عزیزم همینه ک دوتا دسته گل داری خداتوشکر کن چ افرادهایی هستن ک همش حامله میشن و سقط میکنن هنو از تو یکی بوده

دخترداییم چهاربار حامله شد و سقط کرد دفعه پنجم دیگه طفلک ب کسی نمیگفت ک حاملس 

خودتو شاد بگیر انشالله یه خوشگل دیگه خدابهت میده 

عجب دلداری ای میدی. سقط و فقط کسی می‌فهمه که تو شرایطش قرار بگیره.

سقطی که تو خون ببینی کجا و منی که جنازه بچمم دیدمم بندنش سفید شده بود  انگار خون نرسیده بود انگشتاش دیدم هییی

از بس استرس دارم میترسم خدایی نکرده خودم با دست خودم بلایی سرش بیارم این بند ناف کابوسمه 😔

بسپر به خدا. نذر کن برای سلامتی بچه. مثل نذر یاسین یا زیارت عاشورا.

دوست منم بند ناف سه دور دور گردن پسرش پیچیده بود. پسرش سالم به دنیا اومد.

الهی بمیرم برای شما و خودش و پدرش... همسایه مونم بچش اینطوریه و خیلی سختی داره.. حتی یه بار بردش پ ...

قربانت عزیزم زنده باشی💖

درسته واقعا سخته همه جوره سخته هیچ راهی نیست 😭😭 التماس دعا