پارلااا مدیر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1894 عنوان بچم مرد (: | مشاهده متن کامل بحث + 8123 بازدید | 127 پست پیچ خوردن بند ناف دور گردنش قرار بود سه ماه دیگه بیاد بغلم اما دیگه نفس نکشید دیگه تکون نخورد و منی که حس میکنم هنوز توی شکممه (: 1402/01/17 | 10:48 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پارلااا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1894 الهی شکر،خدااین بچه هاروبرات حفظ کنه ممنونم عزیز
bahar1177 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 22104 خدایا من غلط میکنم اینو میگم ولی کاش بچه منم وقتی تو شکمم بند ناف دور گردنش پیچیده بود همون موقع آسم ... چ حرفیه عزیزم ای وای لابد حکمتی داشته انشالا حضرت ابوالفضل بهش نظر کنه
آیمان_ماهءزیبا عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 7959 دوتا دختر خداحفظشون کنه، این اخری چی بود؟ غصه نخور همه کارای خدا یع حکمتی داره گلم برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
gole_yashm عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 577 این چه طرز صحبت کردنه ؟ سکوت هم تمرین کن شاید خوشت اومد مگه دروغه
bbaharehh عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2084 دکتر نگفت علتش چیه بند ناف میفته دور گردن عزیزم سخته خدا صبرت بده 😔 ببین عزیزم فک نکن این اتفاقا گاهی واس یسریا میفته و بند ناف همیشه دور بچه میپیچه و ازاد میشه وقتی خواست خدا نباشه دیگه یه اتفاقی میفتهحالا قدیمیا میگن دستاتونو از گوشاتون بالانبرید ک روی بند ناف فشارمیادو میپیچه حالا نمیدونم ک این درسته یانه
bahar75sobhan عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1430 عزیزم شما چرا اینجور تاپیکا میای. خواست خدا بوده. اما میگن حرکات ناگهانی نکنید. یه دفعه دراز کش هستی ... از بس استرس دارم میترسم خدایی نکرده خودم با دست خودم بلایی سرش بیارم این بند ناف کابوسمه 😔 یا فاطمه الزهرا ❤️
مونانظری عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 24086 دوبار دیگه با شوهرت بخابی یک دسته گل دیگه واست میکاره غصه نخور میتونی ده تاشو داشته باش ... عجب دلداری ای میدی. سقط و فقط کسی میفهمه که تو شرایطش قرار بگیره.
bahar75sobhan عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1430 ببین عزیزم فک نکن این اتفاقا گاهی واس یسریا میفته و بند ناف همیشه دور بچه میپیچه و ازاد میشه وقتی خو ... خیلی ترسناکه خدا مواظب همه نی نی ها باشه 🤲🤲 یا فاطمه الزهرا ❤️
پارلااا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1894 خداحفظشون کنه، این اخری چی بود؟ غصه نخور همه کارای خدا یع حکمتی داره گلم پسر بود
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 ببخشید میپرسم مشکل پسرتون چیه...تاپیک های قبلیتونو چن تاشو خوندم خیلی ناراحت شدم خدا اجر اخرتتون کنه ... ممنون عزیزم پسرم فلج مغزیه😭 **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 بگردم من .تو تاپیکای قبلی دیدم چجوری اروم میکردی بقیه رووو. ❤️ انشاللع خداشفابده ممنون عزیزم زنده باشی 🙏❤❤ **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
bbaharehh عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2084 دوتا دختر عزیزم همینه ک دوتا دسته گل داری خداتوشکر کن چ افرادهایی هستن ک همش حامله میشن و سقط میکنن هنو از تو یکی بودهدخترداییم چهاربار حامله شد و سقط کرد دفعه پنجم دیگه طفلک ب کسی نمیگفت ک حاملس خودتو شاد بگیر انشالله یه خوشگل دیگه خدابهت میده
پارلااا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1894 عجب دلداری ای میدی. سقط و فقط کسی میفهمه که تو شرایطش قرار بگیره. سقطی که تو خون ببینی کجا و منی که جنازه بچمم دیدمم بندنش سفید شده بود انگار خون نرسیده بود انگشتاش دیدم هییی
ضحی30 عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 9887 از بس استرس دارم میترسم خدایی نکرده خودم با دست خودم بلایی سرش بیارم این بند ناف کابوسمه 😔 بسپر به خدا. نذر کن برای سلامتی بچه. مثل نذر یاسین یا زیارت عاشورا. دوست منم بند ناف سه دور دور گردن پسرش پیچیده بود. پسرش سالم به دنیا اومد.
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 الهی بمیرم برای شما و خودش و پدرش... همسایه مونم بچش اینطوریه و خیلی سختی داره.. حتی یه بار بردش پ ... قربانت عزیزم زنده باشی💖درسته واقعا سخته همه جوره سخته هیچ راهی نیست 😭😭 التماس دعا **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**