من 32 سالم هست... به 20سالگیم فکر میکنم که گاهی مادربزرگم میگفت زود زن بگیر، تنم میلرزه... بعد شما ...
نمیگم سن برام مهم نیست اتفاقا برام مهمه و اگر سنتی بود واقعا جواب منفی میدادم اما این شد ک بهش وابسته شدم و خودمو قانع کردم سن اهمیتی نداره داداش... غیر از این مشکلات دیگه ای هم هست اینکه ۱۷ ساعت از من دوره شهرشون و با ما خیلییی تفاوت فرهنگی دارن💔 منظورتون اینه ک عشق مردها تو این سن ثبات نداره؟؟؟
کار قلب دوست داشتن هست مثل چشم که کارش دیدنه. به قلب اصلا گوش ندین. منطق و قلب اگه جور دراومد ا ...
بله درسته قلب و عقل من تو این مورد کاملا باهم تضاد دارن هر کدوم ساز مخالف خودشونو میزنن .. خانواده هم ک شدیداً باهام بد برخورد کردن ... بعد از اینک همه تلاشام ب بن بست خورد تصمیم گرفتم کات کنم باهاش برخلاف میلم منتها همش احساس میکنم بعد از اون دیگ نمیتونم زندگی کنم ... راستی بعد از اون قرار نیست برم دنبال کسی.. قراره برم دنبال پیشرفت و آرامشی ک هیچوقت نصیبم نشد💔
واقعا چطور اعتماد میکنید عشق مجازی آخه؟؟؟؟بعدشم اگر شما۳۴سال بودید وایشون ۳۰سال میشد جواب مثبت داد چ ...
ب این راحتی ک شما میگید اعتماد نکردم ازش مطمعن شدم بعد ادامه دادم ۴ ماه پیش از راه دور خواستگاریمم اومد منتها با این تفاوت ها خانوادم جواب منفی دادن ولی هنوز جرعت کات کردن ب خودم ندادم و باهاش در ارتباطم شما میگید راه درست چیه؟؟؟