2777
2789
عنوان

ازدواج با....

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 22 پست
اگر پسره 30 رو داشت اشکالی نداشت (البته خودم نظرم ابنه ک مرد باید از زن بزرگ باشه)  ولی پسر 20 ...

میخوامش اما خانواده مخالفت دارن و راضی نمیشن منم تصمیم گرفتم کات کنم چون تلاش هام ب بن بست خورد فقط از جدایی میترسم و مطمعنم باز بهش برمیگردم 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من خاستگار کوچیکتر داشتم قبول نکردم اصلا جالب نیست مخصوصا اگ ۳یا۴سال کوچیکتر باشه اونم تو رنج ۲۰ سال ...

اگر بخواییش ولی خانوادت راضی نشن سعی میکنی چکار کنی؟

من 32 سالم هست... به 20سالگیم فکر میکنم که گاهی مادربزرگم میگفت زود زن بگیر، تنم میلرزه... بعد شما ...

نمیگم سن برام مهم نیست اتفاقا برام مهمه و اگر سنتی بود واقعا جواب منفی میدادم اما این شد ک بهش وابسته شدم و خودمو قانع کردم سن اهمیتی نداره داداش... غیر از این مشکلات دیگه ای هم هست اینکه ۱۷ ساعت از من دوره شهرشون و  با ما خیلییی تفاوت فرهنگی دارن💔 منظورتون اینه ک عشق مردها تو این سن ثبات نداره؟؟؟

نمیگم سن برام مهم نیست اتفاقا برام مهمه و اگر سنتی بود واقعا جواب منفی میدادم اما این شد ک بهش وابست ...

کار قلب دوست داشتن هست مثل چشم که کارش دیدنه.

به قلب اصلا گوش ندین.

منطق و قلب اگه جور دراومد اونوقت میشه حرفی زد.

این سن اصلا هیچ پسری ثبات شخصیت نداره چه برسه به این حرفا....

برو دختر دنبال ی آدم 30 ساله

این کاربری با دوستم Hakan70 مشترک است.

واقعا چطور اعتماد میکنید عشق مجازی آخه؟؟؟؟بعدشم اگر شما۳۴سال بودید وایشون ۳۰سال میشد جواب مثبت داد چون پخته تر بودن....ولی آخه عشق مجازی!!راه دور!!۲۰ساله!!!😳بیشتر فکر کن

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.
کار قلب دوست داشتن هست مثل چشم که کارش دیدنه. به قلب اصلا گوش ندین. منطق و قلب اگه جور دراومد ا ...

بله درسته قلب و عقل من تو این مورد کاملا باهم تضاد دارن هر کدوم ساز مخالف خودشونو میزنن ‌.. خانواده هم ک شدیداً باهام بد برخورد کردن ... بعد از اینک همه تلاشام ب بن بست خورد تصمیم گرفتم کات کنم باهاش برخلاف میلم منتها همش احساس میکنم بعد از اون دیگ نمیتونم زندگی کنم ... راستی بعد از اون قرار نیست برم دنبال کسی.. قراره برم دنبال پیشرفت و آرامشی ک هیچوقت نصیبم نشد💔 

واقعا چطور اعتماد میکنید عشق مجازی آخه؟؟؟؟بعدشم اگر شما۳۴سال بودید وایشون ۳۰سال میشد جواب مثبت داد چ ...

ب این راحتی ک شما میگید اعتماد نکردم ازش مطمعن شدم بعد ادامه دادم ۴ ماه پیش از راه دور خواستگاریمم اومد منتها با این تفاوت ها خانوادم جواب منفی دادن ولی هنوز جرعت کات کردن ب خودم ندادم و باهاش در ارتباطم شما میگید راه درست چیه؟؟؟