2777
2789
عنوان

بدبخت شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 40 پست
عزیزم 

من میگم که صد تومنش که به اسم اجیم بوده را دیگه دادیم رفته نمی شه کاریش کرد ولی اون صد تومن که به اسم دومادمونه را میتونیم به بانک بگیم از خودش بگیره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب صدتومن دامادتونو بانک از خودش میگیره چون به اسم خودشه 

ولی مشکلتون الان اینه که ضامنارو شما بردین 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

من میگم که صد تومنش که به اسم اجیم بوده را دیگه دادیم رفته نمی شه کاریش کرد ولی اون صد تومن که به اس ...

عزیزم اگه خواهرت بیماری اعصاب داشت باید یجوری میگفتین به شوهرش نه اینکه مخفی کنید .. بهرحال اونم خرج عروسی داده و حالا زنش این مشکلو داشته .. خواهر منم مشکل اعصاب داره و ما هم نگرانشیم .. چقد خاستگارایه خوب داره که بخاطر بیماری اعصابش رد میکنیم نمیدونیم چیکار کنیم

خب صدتومن دامادتونو بانک از خودش میگیره چون به اسم خودشه  ولی مشکلتون الان اینه که ضامنارو شما ...

اره همینا میگم ضامنم شوهر خالمه زنگ زده کلی فحش به ما داده تازه 

خب حقتونه. چرا قبل بله گفتن شفاف سازی نکردین. به پسر مردم دروغ گفتین؟ صد میلیون نوش جونش🙂🙂🙂

ما همون روز خاستگاری گفتیم خاهرم قرص مصرف میکنه اونم تا فهمید خونه و جهازا میخریم دهنش اب افتاد

اره همینا میگم ضامنم شوهر خالمه زنگ زده کلی فحش به ما داده تازه 

ای بابا چقد ادم نامردیه دامادتون 

خانواده اش  قبول نمیکنن بدن قسطاشو؟

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

عزیزم اگه خواهرت بیماری اعصاب داشت باید یجوری میگفتین به شوهرش نه اینکه مخفی کنید .. بهرحال اونم خرج ...

ما بهش گفتیم

اره خواهرتا شوهر ندید چون خواهر من حالش خیلی بدتر صد الان با یه روانی فرقی نداره