2777
2789
سلام.صبحتون بخیر.منظورتون رو دقیق متوجه نشدم.چون خودم دندانساز بودم اظهارنظر کردم.بگین تا راهنماییتو ...

وا منظورش قشنگ مشخصه دیگه چجور متوجه نشدی؟ میگه اگه دندونمون ایمپلنت یا روکش داشته باشه بعدها میتونیم دندون مصنوعی بذاریم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.صبحتون بخیر.منظورتون رو دقیق متوجه نشدم.چون خودم دندانساز بودم اظهارنظر کردم.بگین تا راهنماییتو ...

مممنونم مثلا یکی در سی سالگی ایمپلنت میکنه و ده سال براش دوام میاره تا چهل سالگی و بعد مجدد ایمپلنت رو تعویض می‌کنند تا پنجاه یا شصت سالگی میمونه حالا اگر بخواند از شصت سالگی به بعد کلا دندوناشون بکشند و مصنوعی که میشه دراورد و دوباره گذاشت بگذارند امکانش هست یا دیگه چون در اثر ایمپلنت لثه تحلیل میره امکانش نیست و مجدد باید همه رو ایمپلنت کنند؟

وا منظورش قشنگ مشخصه دیگه چجور متوجه نشدی؟ میگه اگه دندونمون ایمپلنت یا روکش داشته باشه بعدها میتونی ...

طرح درمان ایمپلنت با روکش کاملا متفاوت هست.هر فک چنتا دندون داره. چنتا دندون عصبکشی شده داره.چنتا دندون کشیده.اول باید تشخیص خوب داد ک بشه طرح درمان ایده آل و موثری رو ادامه داد.چون +زیبایی درمان مناسب حائز اهمیت هست

طرح درمان ایمپلنت با روکش کاملا متفاوت هست.هر فک چنتا دندون داره. چنتا دندون عصبکشی شده داره.چنتا دن ...

چ ربطی به سوال اسی داره اینا؟ حالا فکر کن طرف پیر شده چندتا دندونش ایمپلنته آیا حالا میتونه کلا دندون مصنوعی بذاره همرو؟؟

مممنونم مثلا یکی در سی سالگی ایمپلنت میکنه و ده سال براش دوام میاره تا چهل سالگی و بعد مجدد ایمپلنت ...

ایمپلنت تقریبا درمان دائمی هست اما باید بهداشت دهان و دندان رو رعایت کنید و اهل دخانیات هم نباشید و مشکل قند خون هم نداشته باشید.بعد از چند سال ک همه دندانهارا کشیدید میتوانید از ایمپلنت قبل استفاده کرد اما برای تحلیل استخوان فک حتما باید برید پیش متخصص پریودنتال

میشه اوردنچر.سرچ کنه توی گوگل میاد بالا

شما ایمپلنت رو ترجیح میدید یا دندون عملی؟ چون ۳۲ تا دندون ایمپلنت بشه واقعا هزینش زیاده و کلی زجر کشیدن داره اما مثلا حالا تا موقعی که آدم پیر بشه جتی اون دو سه دندون خالی با ایمپلنت پر بشه و گذروند باز خوبه

شما ایمپلنت رو ترجیح میدید یا دندون عملی؟ چون ۳۲ تا دندون ایمپلنت بشه واقعا هزینش زیاده و کلی زجر کش ...

نه خانم توی هر فکتون بستگی به دکتر و بستگی به جای گذاری ایمپلنت و بستگی به شرایط فکتون داره.بعنوان مثال فک پایین ۵تا ایمپلنت میزارن توی فک بالا هم ۷تا.اگر شرایط همه گی خوب باشه و خوب پیش بره بعد پروتز رو روی ایمپلنت ها سوار میکنن.و در آخر توضیح دادن ی سری سوالات از داریه پیام خارج هست

شما ایمپلنت رو ترجیح میدید یا دندون عملی؟ چون ۳۲ تا دندون ایمپلنت بشه واقعا هزینش زیاده و کلی زجر کش ...

سوالتون یکم مبهم هست.شما درمورد وضعیت الانتون توضیح میخوایین یا ۴۰ سال دیگه؟ چون معمولا کسی ک میاد مطب نگران حالش هست نه اینده