2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 31 پست
عشق اول به نظرم خیلی درست نیست  من خودم وقتی ازدواج کردم اون نفر قبلیو که خیلی دوستش داشتم رو ...

عاشق پروفایلتم ناموسا.حاجی تو خودت باید الان قمه دست بگیری ب حرمت پروفت شکست عشقی دیگ چی چیه نکن با ما اینکارو 😂

من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق پروفایلتم ناموسا.حاجی تو خودت باید الان قمه دست بگیری ب حرمت پروفت شکست عشقی دیگ چی چیه نکن با ...

😅😂باور کن پشت این پروفایل یه دختر خنگوله ولی اعصاب نمیذارن بعضی از این نی نی سایتا میان الکی جبهه میگیرن برا کامنتی که میذاری 

😅😂باور کن پشت این پروفایل یه دختر خنگوله ولی اعصاب نمیذارن بعضی از این نی نی سایتا میان الکی جبهه ...

لعنت بهت😂🖐🤣

من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………
اپراتور تو شرکت

اپراتور توی شرکت چیکارمیکنه؟

باافتخارفمینیست وحامی حقوق زنان♀️                   We should all be feminist                             #زنان-ناموس-کسی-نیستند  ؛به یادتمام زنان وکودکانی که به نام ناموس وغیرت کشته شدند.🔰                معنی کلمه غیرت توی فرهنگ لغت؛تعصب، حمیت، حسد، رشک، رگ، صفت، مردانگی، مروت، ناموس پرستی🔰معنی کلمه ناموس توی فرهنگ لغت: عیال،مستوره ،عرض،بانگ، اشتهار ،حیله،مکر،تزویر،همسر 🔰مفهوم این دوکلمه چیزی جز یک حس مالکیت تعصبی روی زن ها نیست.🔰باعقل سلیم جوردرنمیاد که یک انسان مالک یک انسان دیگه باشه مگه اینکه رابطشون ارباب-بردگی باشه پس ... زنان،ناموس کسی نیستنددددد.🔰ازرفتارهای مالک گونه شریک عاطفیتون (اینوبپوش ،اونونپوش،موهاتوجمع کن،بااون حرف نزن، پاتوازخونه بیرون نزار، بلند نخند،تتونزن و...) خوشحال نشید این نشون دهنده علاقه نیست فقط نشون دهنده اینه که اون شخص خودش رو محق میدونه حتی برای کوچک ترین ابعادزندگی شماهم تصمیم بگیره برای  پوشش ، روابط،جسم،جان،اعتقادات و... دقیقامثل کاری که اربابان در دوران برده داری توی اروپا نسبت به برده هاشون انجام میدادن.🔰ایدی چنتاپیج فمینیستی رو میذارم حتمابریدبهشون سر بزنیدبهتون کمک میکنه قدرت پیداکنیدوبتونیدازحق خودتون دفاع کنیدودرمقابل تبعیض وبی عدالتی بایستید ♀️feminism.org2♀️women.and.feminism♀️feminism.everyday♀️fatiii-n82♀️hamsarii ♀️teenagers.feminism♀️ توی پیداکردن هرکدوم ازاین صفحات(پیج ها)مشکل داشتید بهم بگیدکمکتون کنم.🔰
چطور؟

دقیقا تاحدودی تجربه شمارو دارم 

این اتفاقات برای منم پیش امده 

متاسفانه💔

سلام به آن غمی که گمان می‌بری قرار نیست از تو دور شود ولی شاید این آخرین شبِ آن باشد!مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم . که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم .ولی یک‌ چیزی بگم یادتون بمونه: ‏«گاهی‌ وقتا بدشانسی‌ هامونم از سَر خوش‌ شانسی‌ هستش» این رو بعدا متوجه‌اش می‌شیم.. .  اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم 💜
دقیقا تاحدودی تجربه شمارو دارم  این اتفاقات برای منم پیش امده  متاسفانه💔

امیدوارم فراموش کرده باشید.منم ی دختر۲۰ساله بهم معرفی شد بخاطر اختلاف سن پشیمون شدم

امیدوارم فراموش کرده باشید.منم ی دختر۲۰ساله بهم معرفی شد بخاطر اختلاف سن پشیمون شدم

باهاش آشنا شید 

شاید اون کسیه که واقعا زندگیتون رو عوض میکنه

به خاطر اختلاف سنی پا پس. نکشید

ما دهه ۸۰ ها هم دل داریم🥲💔

سلام به آن غمی که گمان می‌بری قرار نیست از تو دور شود ولی شاید این آخرین شبِ آن باشد!مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم . که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم .ولی یک‌ چیزی بگم یادتون بمونه: ‏«گاهی‌ وقتا بدشانسی‌ هامونم از سَر خوش‌ شانسی‌ هستش» این رو بعدا متوجه‌اش می‌شیم.. .  اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم 💜
باهاش آشنا شید  شاید اون کسیه که واقعا زندگیتون رو عوض میکنه به خاطر اختلاف سنی پا پس. نکشید ...

درست میگید دهه هشتادیا خیلی زرنگو باهوشن اما من۳۰سالو رد کردم از همه جهات خوب نیس اختلاف سنیمون۱۳ساله.ی دختر خونگیه ک دانشگام نرفته و همش خونه بوده رفتارش بچگانس