2777
2789
بدبختیم اینه ک تا منفی فکر میکنم همون میشه، فقط اگه مثبت فکر کنم برعکس میشه

خب هی داری به خودت تلقین میکنی دیگه 

یه چند تا چیز میگم تجربه خودمه...اول اینکه مسائل ناراحت کننده رو تا جای ممکن منطقی با خودت حلش کن 

حالت الفا که مهم ترینشه...دقیقا همون زمانی که مغزت بیشتر تلقین ها رو قبول میکنه...وقتی از خواب بیدار میشی(بلافاصله بعد بیداری)شکر گزاری کن، به چیزای خوب فکر کن 

مدیتیشن هم مهمه...من خودم وقتی مدیتیشن میکنم، روح خودم رو جلوی خودم تصور می‌کنم و بابت کار های اشتباهم ازش عذرخواهی میکنم و به خاطر وجودش ازش تشکر میکنم و از توانایی هاش میگم(نا خودآگاه اینا رو متوجه نمیشه)

سعی کن چیزی که میخوای رو همیشه مثبت بگی 

مثلا بگو خداروشکر که سالمم نگو خدایا منو مریض نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب هی داری به خودت تلقین میکنی دیگه  یه چند تا چیز میگم تجربه خودمه...اول اینکه مسائل ناراحت ک ...

چقد جالب، ممنونم از راهنمایی خوبت عزیزم واقعا داشتم دیونه میشدم

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo
من به چیزهای خوب فکر میکنم هیچی نمیشه از یه جایی دیگه یه بدبیاری میارم 

منم مثل شما هستم ولی سعی دارم می کنم روی جنبه های مثبت تمرکز بیشتری داشته باشم من توی کتاب قانون جذب خواندم اثر فکر مثبت زودتر در ذهن شما می شینه تا منفی یعنی این طور نیست ما منفی فکر کنیم سریع بشه قدرت منفی اثرش کمتر از فکر مثبت هست 

ببینید من کلا ازفکر کردن میترسم  کاش میشد مغز آدم یه دکمه داشت خاموش میکردی دیگه فکر تعطیل میشد

به خدا گاهی فکر میکنم چی میشد اصلا فکر نکنم  دیگه نگران قانون جذبم نمیشدم

منم مثل شما هستم ولی سعی دارم می کنم روی جنبه های مثبت تمرکز بیشتری داشته باشم من توی کتاب قانون جذب ...

اتفاقا من موندم هر فکر منفی هفده برابر فکر مثبت قوی هست یعنی اگر به خودت بگی من نمیتونم هفده نفر باید بهت بگن میتونی که اثر اون فکر منفی بره

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز