2777
2789
عنوان

پزشک قانونی

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 24 پست
نه زندان نمیره  اولا که کلی باید بره دادگاه بیاد  در ثانی دیه کبودی بدن بنابر بند الف م ...

مطمئنین حبس نمیبرن؟ 

پس دیه ش کمتر از پولی که گفته میشه چقدر مردم حقه باز شدن

مطمئنین حبس نمیبرن؟  پس دیه ش کمتر از پولی که گفته میشه چقدر مردم حقه باز شدن

اره 

نگران نباش عزیزم 

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه براتون چاقو‌کشیده برو اون اطراف ببین کدوم دوربین داره فیلم را ببر دادگاه 

بگو برا خلع صلاح مجبور شدم

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
اره باید شکایت کنیم جرم قدرت نمایی با چاقو بیشتر از کبودیِ

اگه چاقو داشته و اگه میتونید ثابت کنید که چاقو داشته ، میتونید به جرم تهدید با سلاح سرد ازش شکایت کنید مجازاتش چندین برابره

😍

اگه چاقو داشته و اگه میتونید ثابت کنید که چاقو داشته ، میتونید به جرم تهدید با سلاح سرد ازش شکایت کن ...

اره عزیزم داشته با وکیلمون صحبت کردم گفت داشتن شاهد کافیه 

خود پسرِ ترسیده از خونه درنمیاد بعد میخواد باج گیری هم کنه

اره عزیزم داشته با وکیلمون صحبت کردم گفت داشتن شاهد کافیه  خود پسرِ ترسیده از خونه درنمیاد بعد ...

خوب دیگه تمومه، واسه باج گیری ضبط مکالماتش رو از مخابرات بگیرید یا مجبورش کنید اس ام اس بده و پرینت اس ام اس هارو ببرید واسه شکایت تمومه، برای تهدید با صلاح سرد هم ۲ تا شاهد ببرید که شهادت بدن یا فیلم دوربین مدار بسته رو ببرید، به جرم تهدید با صلاح سرد واسش حبس میبرن و پوستش میکنن

😍

خوب دیگه تمومه، واسه باج گیری ضبط مکالماتش رو از مخابرات بگیرید یا مجبورش کنید اس ام اس بده و پرینت ...

دقیقا همین کارو میخوایم انجام بدیم

خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزدلم🌱