2777
2789
اهان خب خوبه کته تاحالا نپختم برنجشو ابکش میکنم کته راحت تره بعدا این مدلی ام امتحان میکنم

اسی جان من لوبیا پلورو هر وقت کته کردم یه شفته ای شده که نگوووو😂😂😂همون آبکشتو بپز خواهر جان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزخاصی استفاده نمیکنم پیاز وکشمش سرخ میکنم زردچوبه و هل میزنم میریزم توی شکم مرغ اگه داشته باشی فلف ...

ازشکم مرغ نمیریزه بیرون موادش،؟ اول آبپز میکنید بعد میریزید تو شکم مرغ؟

مامانم مرغو سرخ میکنه بعد آبپذز میکنه اما شکمشو پر نمیکنه همینطوری خوشمزس

میخواستم اینارو بدون کی شکمشو پر میکنید و چطور میپذید

اسی جان من لوبیا پلورو هر وقت کته کردم یه شفته ای شده که نگوووو😂😂😂همون آبکشتو بپز خواهر جان

چشم😂

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه
ازشکم مرغ نمیریزه بیرون موادش،؟ اول آبپز میکنید بعد میریزید تو شکم مرغ؟ مامانم مرغو سرخ میکنه بعد آ ...

اول شکمش را پر میکنمـبعد بانخ وسوزن میدوزم که نریزه بیرون بعدش ابپز میکنم و نرم که شد میزارم ابکش اب مرغه کمتربشه بعدسرخ میکنم توی ماهیتابه یا توستر

اول شکمش را پر میکنمـبعد بانخ وسوزن میدوزم که نریزه بیرون بعدش ابپز میکنم و نرم که شد میزارم ابکش اب ...

ببخشید عزیزم نخو سوزنشو از عطاری یا لوازم قنادی بگیرم؟

یا همین معمولیا؟

اول سبزی رو عین قرمه باید خووووب  سرخ کنی ک سیاه بشه بهش تمر رقیق شده اضاف میکنی زیرشو کم میکنی ...

سبزیش چیه؟مرسی❤️🌹

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود