2777
2789

سلام دوستان من دیروز دیدم یکی از کاربرا از سنگینی معده اش گله کرده بود فهمیدم چقدر بدجور افطار کرده ، دوستان یسری نکات باید رعایت بشه ک بدتر خودتو مریض نکنید 💙💙

❌️❌ اول : تا اذانو گفتن یهو شروع نکنید حلیم و قاطی آش کردن و با سر برید توی ته دیگ عدس پلو😁😂 معده بعد از اینهمه ساعت خالی بودن پراش میریزه

❌️❌️❌ دوم مهممممممممممم : باید یه وعده سبک عین صبحانه برای افطار آماده کنید و با آب ولرم و خرما روزه رو باز کنید چایی پررنگ و چمیدونم چیزای پرچرب رو کنار بذارید و تا شام باید ۲ ساعت فاصله باشه معده بیاد توی فضای غذا خوردن😁

❌️❌️❌️ سوم : همش آب نخورید!! خصوصا سحری و وسط غذا قشنگ این حرکت کمر به قتل سیستم گوارش بستنه 🦦 چیزی ک من ازش نتیجه گرفتم خوردن** شربت خاکشیر و تخم شربتی** بوده توی سحر واقعاااا عالیه

❌️❌️❌️❌️ چهارم : کسایی که مشکل معده دارید یا حتی اونایی ک ندارن اصلاااااااااااا معده پر نخوابید یا دراز نکشید باعث میشه کم کم رفلاکس بگیرید و حس کنید غذا داره میاد بالا

❌️❌️❌️❌️❌️ آخرینننن و مهم ترین :

دوستان چون فاصله هستش و وعده ها کم

قشنگ فکر کنید بهترین و مفید ترین چیزی ک در دسترستون و توی شهرتون هست چیه ؟؟ پروتئین و فیبر و مواد معدنی بالا داشته باشه

چون فرصت کمه شما باید مفید ترین چیزا رو بخورید که بدنتون کم نیاره

من خودم معتاد شکلات و شیرینیم

اما سر روزه میام خرما با گردو برمیدرم روش ارده میریزم و کنجد میپاشم که خفن ترین جایگزین رو انجام بدم

💙ماه رمضون یه فرصته برای شما

که جای  غذای پرچرب و شیرینی بیاید چیزای مفید جایگزین کنید🩵

⛔️⛔️نکته اخلاقی و تمام :

شما به انتخاب خودت روزه گرفتی دوست گلم خیلی زشته دیگران رو به خاطر اینکه دارن چیزی میخورن یا استوری یا پست غذا گذاشتن سرزنش کنی ، فقط چون هوس کردی

تو یه روز هوس میکنی فقیری که به خاطرش روزه گرفتی همیشه هوس غذا داره

تو بیابون هم همه روزه ان

هنر اینه اگر کنارت رعایت نکردن پای اصولت وایستی

دخالت نکنی 

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥