2821
2789
عنوان

پوست شیر😌

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 33 پست

آقا این علی استادی که اومده بود ابن قسمت وقتی با پلیس میرن سمت اتاق منصور انگار پاهاش لنگ میزد🤕😕

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
رضا لنگ میزنه؟

چون میخواسته به منصور شک کنن و فک کنن اونه

و منصور لنگ میزده

فیلم بازی کرده

بنظر من مریضی رضا هم الکیه

کسی که تو پلیس و پزشک قانونی نفوذ کرده

نمیتونه چهارتا دکتر پرستارو بخره؟

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آقا این علی استادی که اومده بود ابن قسمت وقتی با پلیس میرن سمت اتاق منصور انگار پاهاش لنگ میزد🤕😕

😂😂😂

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
بله

میشه تعریف کنی چیشد 🥲🥲

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
😂😂😂

چرا میخندی؟ 

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
میشه تعریف کنی چیشد 🥲🥲

مشکات نذاشت نعیم منصورو بکشه

خلاصه بردنش اگاهی

پلیسا گفتن این قبلا تو ترکیه به جرم قتل گرفتنش اعتراف نکرده کلی هم شکنجش کردن اخر تبرئه شده از پلیسا شکایت کرده

خلاصه اومدن ازش اعتراف بگیرن به قتل برادرش صابر اعتراف کرد

ساحلو گردن نگرف

گف این تاریخایی که میگید من فلان جا بودم شاهدم دارم

پلیسا رفتن تحقیق دیدن راس میگه

اخرشم نشون داد مامانش اومد رضایت بده

ینی برای قتل صابرم اعدام نمیشه

چون کاری کردن به همه مشکوکیم😂

جدای از شوخی بازی مجتبی پیرزاده عالیه خیلی قشنگ از عهده این نقش برآمده لبخندهای مرموزش اون نگاه های معنادارش اون حس بیمار روانی همه رو قشنگ به مخاطب منتقل میکنه 

مشکات نذاشت نعیم منصورو بکشه خلاصه بردنش اگاهی پلیسا گفتن این قبلا تو ترکیه به جرم قتل گرفتنش اعتر ...

مممنون عزیزم❤❤

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
جدای از شوخی بازی مجتبی پیرزاده عالیه خیلی قشنگ از عهده این نقش برآمده لبخندهای مرموزش اون نگاه های ...

اره👌👌

وای دیوونه شدم با این سریال حتما منصور همدسته ولی قاتل اصلی نیس

زود تموم شه راحت شیم