2777
2789
عنوان

دخترا چتونه😐😖

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 31 پست

خودشونوکوچیک نمیکنن اتفاقا خوب میکنن تایپک میزنن اینجاهم حق ندارن ی کم درددل کنن مثلابگن دلم شوهرمیخام.اینجاهم میخایدداناشون بسته بشه آزادنباشن.ینی چی بیچاره مادخترا بیچاره مازنها😑

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشونوکوچیک نمیکنن اتفاقا خوب میکنن تایپک میزنن اینجاهم حق ندارن ی کم درددل کنن مثلابگن دلم شوهرمیخ ...

یه نفراتفاقاازدوستام ازطریق همین نی نی سایت ازدواج کرد مگه بده آخه😏😏😏

شماها چتونه که سرتون تو کار همست
تازه حتی دلت نمیخواد نظر مخالفتو ببینی
چطوری به خودت اجازه میدی در مورد علائق شخصی بقیه نظر بدی اما اجازه ندی بقیه در مورد نظرات خودت نظر بدن؟

یه نفراتفاقاازدوستام ازطریق همین نی نی سایت ازدواج کرد مگه بده آخه😏😏😏

همینوبگو والا چرانمیزارن بدبختا اینجاهم دردشونوبگن.توخونه نمیتونن جلوی درهمسایع نمیتونن اینجاهم میگن نگن 

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
خودشونوکوچیک نمیکنن اتفاقا خوب میکنن تایپک میزنن اینجاهم حق ندارن ی کم درددل کنن مثلابگن دلم شوهرمیخ ...

عزیزم برای امضاء صلوات فرستادم انشالله امسال تیکر بارداری میزنید انشالله التماس دعا

عزیزم برای امضاء صلوات فرستادم انشالله امسال تیکر بارداری میزنید انشالله التماس دعا

فدات عزیزدلم ان شاالله هرچی ازخداجان بخاهی بت بده الهی امین

کامنت نمیذاشت بهتر بود عزیزم

مخالفی بفرما از تاپیک بیرون

من ۹۹ درصد فرشته‌م ، اما امان از اون یه درصد :/ 
همینوبگو والا چرانمیزارن بدبختا اینجاهم دردشونوبگن.توخونه نمیتونن جلوی درهمسایع نمیتونن اینجاهم میگن ...

بی شوهری بدبختیه!؟

زشته بخدا 

عزت نفس هم خوب چیزیه

کامنت نمیذاشت بهتر بود عزیزم مخالفی بفرما از تاپیک بیرون

کامنت گذاشتتم چون اینجا جای کامنت گذاشتن هس نه اینکه هرچی شمابگید ماهم سکوت

بی شوهری بدبختیه!؟ زشته بخدا  عزت نفس هم خوب چیزیه

بی شوهری بدبختی نیس...ولی اون بیچاره ها حرفای دلشونومیزارن اخه اینجاهم غرور ب جابیارن نگن،

کامنت گذاشتتم چون اینجا جای کامنت گذاشتن هس نه اینکه هرچی شمابگید ماهم سکوت

من روی صحبتم با دخترایی بود که با این کارا ارزش خودشونو از بین میبرن

به شما مربوط نیس

بی شوهری بدبختی نیس...ولی اون بیچاره ها حرفای دلشونومیزارن اخه اینجاهم غرور ب جابیارن نگن،

بسه توروخدا 😅😂

قبول کنید زشته

دختر باید مطلوب باشه نه طالب