2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین خیانت مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 5147 بازدید | 108 پست

ی سوال با اونایم ک میگن فضولی کردی و به تو ربطی نداره و چیزی نگو شما برا خودتو اتفاق میفتاد چ میکردین؟شما بچه این یا بزرگ شدین؟طرف مادرش هر کاری کنه آخرش زندگی اونم درگیره اونطرفم باباشه و چندین سال زندگی بزاره ابروی چندین سالیه باباش الکی بریزه و زندگی خودش و آیندش خراب بشه . عزیزم به حرف هیچ کدوم از اینا گوش نکن اینا هیچ کدوم حای تو نبودن و نیستن اول برو قشنگ از ماجرا خبردار شو و بعدش برو به مامانت بگو با دلیل و البته مدرک بعدشم تهدیدش کن ک اگه دست برنداره همه چیو به بابات میگی و ی مدت بهش زمان بده اگه تکرار نکرد ک هیچ ولی اگه  باز تکرار کرد همه چیو ب بابات بگو اون حق داره بدونه.

یک عدد تعلیق شده  (من A60good)سابق هستم              نفسم‌بنده نفس های کسی هست که ازم گرفتنش❤A😭 ۱۴۰۲/۰۲/۰۵یادت نره توی این روز چ بلایی سرت آوردن همشون رو داغون کن نزار اب خوش از گلوشون پایین بره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته کار مادرت اشتباهه  اما پدرت هم بی تقصیر نیست مادرت اگر واقعا داره خیانت می‌کنه لبریز از ک ...

وای الان اگه خیانت مرد بود همه باهم یک صدا میگفتید طلاق بگیر ولی واسه زن رو چقدر آروم و با نوازش برخورد میکنید