2777
2789
عنوان

چلو مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 25 پست
یکی از کاربرا دیدم گفت میریزم

حرفش حجته؟ خودت تصور کن بوی گلاب تو چلو مرغ چی میشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یکی از کاربرا دیدم گفت میریزم

توی قیمه کمی گلاب و هل می ریزن.... توی مرغ کمی زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز، پودر سیر، زعفران، کمی کاری و چوب دارچین به همراه پیاز خلالی یا نگینی، فلفل دلمه ای و هویج

طبخ مرغ انواع و اقسام داره سبک و نوع رو بگو تا راهنمایی کنیم چی اضافه کنی

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

حرفش حجته؟ خودت تصور کن بوی گلاب تو چلو مرغ چی میشه 

اقا اولین باره درست میکنم تجربه ندارم مامانمم نیست😂

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

مرغها رو بنداز داخل آب‌جوش بعد از آب دربیار بعد سرخ کن رب گوجه و سیر خورد شده رو سرخ کن بریز داخلش یک  پیاز درسته و یک هویج و کمی فلفل دلمه ای و یک لیمو خشک با نمک زرد چوبه و آب بریز داخلش بپزه در پایان زعفران  اضافه کن اگر ادویه کاری داری همون اول بریز بسیار خوشمزه می‌شود

آخه گلاب و نسترن دخترم!

اقا اولین باره درست میکنم تجربه ندارم مامانمم نیست😂

ی پیاز نگینی خورد کن با فلفل دلمه بعد  تیکه های مرغتم بریز روی پیاز و فلفل دلمه در قابلمه رو بزار سرخ بشن دیدی آب انداخت در قابلمه رو یکم باز بزار شعله رو زیاد کن بعد ک سرخ شد زردچوبه و نمک بزن مرغارو بردار رب بزن دو قاشق ی حبه سیر بنداز توش یکم فلفل سیاه بعد دو لیوان آب بریز مرغارو اضافه کن درشو بزار یکساعت بپزه با شعله متوسط

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

2790
2778
2791
2779
2792