dokhtarmaman مدیر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 2390 عنوان بیبی چک مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 39 پست خدا رو شکر با اینکه دیگه داشتم کارای ای وی اف انجام میدادم دکتر هم بهم گفت فولیکول بالغ ندارم ولی همون ماه بیبی مثبت شد انشاله قسمت همه ی منتظرا بشه 1402/01/16 | 12:17 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarmaman مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 2390 میگم، چند روز باید از موعد پریودی بگذره تا بی بی چک بزنیم؟ یعنی حدودا چند روز تاخیر داشته باشه؟ البته بعضیا میگن ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه بیبی دیر تر نشون بده
dokhtarmaman مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 2390 مبارکه عزیزم علاعمتوبگو تا روز پریود فقط علایم پریود که هر لحظه فکر میکنی بیاد از روز پریود سینه درد و بعد هم اشتهام زیاد شد که دیگه تست دادم
zizibanoo20 عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 3656 بستگی داره اگه پریودات منظمه دو سه چهار بعدم نشون میده برا من منظمه زود نشون داد من معمولا ۲۶ ۲۷ روزست.الان ۳۰ روز شده مشکوکم همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
تعلیقنکنید عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 6150 البته بعضیا میگن ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه بیبی دیر تر نشون بده مبارک باشه
شقایق۰۲۱ عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 2145 تا روز پریود فقط علایم پریود که هر لحظه فکر میکنی بیاد از روز پریود سینه درد و بعد هم اشتهام ... ب سلامتی عزیزم پا درد و کمر دردم بودی
dokhtarmaman مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 2390 مبارکه عزیزم علاعمتوبگو البته دقیقا روز موعد لک قهوه ای دیدم که فکر کردم شدم
dokhtarmaman مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 2390 ب سلامتی عزیزم پا درد و کمر دردم بودی اره شدید مخصوصا پام
baran6770 عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 2212 مبارکه عزیزمانشاالله بسلامت بیاد بغلت😍 دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
نفس5nn عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 927 خداروشکر مبارکت باشه عزیزم برای منم دعا کن 💞 به این فکر کن که خدا با این عظمتش دوست داره
صورت_عروسکی عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 5997 خدارو شکر عزیزم برامنم دعا کن عزیزم باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).
شکلاتییییییییییی2 عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 8170 خدارو شکر عزیزم انشاءالله صحیح و سالم بغلش بگیری عزیزم چند وقت منتظر بودی ؟برای منم دعا کن مادر بشم انتظارم تموم بشه
dokhtarmaman مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 2390 مبارکههه اخیرا دارو مصرف کرده بودی؟ نه اصلا فقط متفورمینو که حدود یه ساله میخورم ولی داروی تقویت تخمدان و هورمون چیزی نخوردم ولی بادکش انجام میدادم خودم حس میکنم تاثیر اون بود