2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه با چین داداش شدیم تو اخبار گفت😂😂😂😂

تو اخبار گفت بچه ها قراره چینی بخونن؟

اگه آره و تصویب شده بگین من تو این خراب شده امتحان تخصص ندم و مهاجرت کنم برم☹🤦🏻‍♀️

تو اخبار گفت بچه ها قراره چینی بخونن؟ اگه آره و تصویب شده بگین من تو این خراب شده امتحان تخصص ندم و ...

گفته بودن که از سال بعد دبیزستانیا باید چینی و عربی یاد بگیرن جزو درساشون میشه🤪

بیچاره هااا

اره چینی  دیگه باید زبان هم پیمانا مونو یاد بگیریم خیلی زود ایران پره چینی میشه

اره.تو بندر چابهار بازار چینی ها هست همشون چینی هستن. یه جور فارسی صحبت میکنن بهتر از من و شما

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
گفته بودن که از سال بعد دبیزستانیا باید چینی و عربی یاد بگیرن جزو درساشون میشه🤪 بیچاره هااا

خب عربی که هست

چینی رو ولی نمیذارن

کذب محضه😉🤦🏻‍♀️🤌🏻

کسی زیر بار نمیره

😂😂😂دقیقا همه از انگلیسی مینالن بیان اونم چینی که جزو ده زبان سخت دنیاست

چون نه سیستم اموزشیشون اوکیع نه معلماشون 

البته همشون نه ولی بعضیاشون افتضاحن نمیدونم چجوری قبول شدن!!! معلم خوبم داشتم 

ولی یادمه یکی دیگه از معلمام مجبورم میکرد تلفظ اشتباهشو تکرار کنم 

گفتم ب این دلیل تلفظت اشتباهه و من همچین چیزی نمیگم 

تو جلسه ب مامانم گفته بود ب دخترت بگو سطحشو بیاره پایین درحد کلاس و ... مامانمم بهش گفت بود فکر نمیکنی شمایی ک باید سطحتو بری بالاتر؟!! و اصلا اون سال بمن نگفت یکی دوسال بعد فهمیدم این حرفو زده 

اشتباه متوجه شدین

قرار نیست جز دروس اجباری باشه مثل عربی وانگلیسی

به طور جداگانه کسی بخواد یاد بگیره قراره اموزش بدن نه تنها چینی عربی تخصصی والمانی وفرانسوی هم هست 

نمیشه کره ای یاد بدن دختر من 11سالش عاشق زبون کره ای میره لغتاشو حفظ میکنه مثل زبونشون میگه میگم اینا بدرد نمیخوره اخه توکره ای ب چ دردت میخوره برو‌انگلیسی یاد بگیر میگه اه اصلا دوس ندارم من اخرش میرم کره شبیه همون کره ای هام هس🤣😍

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله