2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید نظر سنجی😁♥️

1550 بازدید | 174 پست

بچه ها همینطور که توی تاپیکای قبلیم گفتم هشت ساله عاشق شخص تو امضام هستم و میشه پسردایی مامانم و اینکه یه هفته قبل از عید با یه شماره ناشناس بهش پیام دادم و حسم رو بهش گفتم ولی خودمو معرفی نکردم و گفتم از آشناها هستم. 

و اینکه خود پسره توی پیام هاش اینارو گفت اینکه من چیزی ازتون نمیپرسم که کی هستید که اذیت نسید خیالتون راحت و اینکه بهتون حق میدم به خاطر جو عقب افتاده شهرمون و اینکه بعد از پیام ابراز علاقه‌ام که به دوستم گفتم پیام بهش بده گفت که از  نظر من دختری که با شهامت میاد پیشنهاد میده به یه پسر خیلی هم کار درسته🙌🏻

و اینکه نگاها و رفتارای خاصی داره،چون طولانی میشه فقط یکشو میگم که مثلا عروسی داییم من تا از در تالار بیرون میومدم اون دم درب نشسته بود بلند میشد کتش رو مرتب میکرد و تا من نمیرفتم نمینشست و این اتفاق چند بار توی همون عروسی رخ داد.و ...

من ۱۹سالمه و کنکوری‌ام رشته تجربی و از لحاظ مالی یه خورده بهتر از اونا هستیم 

اون ۲۸سالشه و پزشکی رفسنجان میخونه و توی کارخونه فولاد سرکاره و تک فرزنده و از خودش یه ماشین داره 

تعداد رای : 98
نظرسنجی
خودم رو معرفی کنم و بدونم اون حسش بهم چیه و به هیچکس نگه
67
68%
نگم و منتظر باشم که جدا از بحثمون شایید بیاد خاستگاری که فکر نمیکنم
19
19%
یا اینکه کلا هیچی نگم و عین اسکلا فقط چت کنم😶😂🙌🏻
12
12%

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هیچ عنوان نگو..

و اینم بگم که کنکوری ام و ذهنم خیلی درگیرش شده و میخوام تکلیفم روشن شه بچسبم به درسم😥

بازم نگم؟

آخه ۹۹٪ فکر نکنم به کسی بگه

و اینم بگم که کنکوری ام و ذهنم خیلی درگیرش شده و میخوام تکلیفم روشن شه بچسبم به درسم😥 بازم نگم؟ آ ...

اکثر پسرا دنبال دخترای به دست نیافتنی هستن..

حتی اگه بگن شهامت دختری که اعتراف میکنه رو دوس دارم

یکی از کاربرها اینجا اعتراف کرده بود و ازدواج کردن،اون روز بعد ۱۱ سال زندگی گفته بود تو خودت اومدی پیشنهاد دادی به من و این حرفا:)

اگه خودش بخوادت میاد سمتت:)

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

😶💔شتتت🤣مگه چند سال ازت بزرگتر بود؟!

۶ ماه از سال اختلاف مون ۱۹ سال و ۶ماهه

۶ ماه بعدی ۲۰ سال

دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...

و اینکع خیلی ها گفتن بگم بهتره🤔

منطقی فکر کن🤷🏻‍♀️

شاید تکلیفت روشن شه بهتره..

ولی به اینم فکر کن نه بشنوی کلا گند میزنی به کنکور..

الان نصف فکرت پیش اونه🤦🏻‍♀️

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

اکثر پسرا دنبال دخترای به دست نیافتنی هستن.. حتی اگه بگن شهامت دختری که اعتراف میکنه رو دوس دارم ی ...

منم اونو خوندم ولی گفتن که رمانه🤣🤣💔

ولی خب از رفتاراش و نگاهش حس میکنم اونم بی حس نیست ولی فکر میکنن میترسه بیاد جلو اخه داییم گفته که بهشون گفتم فکر نکنید هر جا برید بهتون زن میدم با به خاطر اخلاق مامانت فقط همون اقوام مامانت شاید بهت زن بدن😶

منم اونو خوندم ولی گفتن که رمانه🤣🤣💔 ولی خب از رفتاراش و نگاهش حس میکنم اونم بی حس نیست ولی فکر م ...

تاپیک نکرده بود ایشونی که میگما👀

تو پست ها گفته بود، رمان بود؟🤦🏻‍♀️

😂😂😂چه دایی خوبی🤦🏻‍♀️😂امیدوار کرده پسرشو

منطقی فکر کن🤷🏻‍♀️ شاید تکلیفت روشن شه بهتره.. ولی به اینم فکر کن نه بشنوی کلا گند میزنی به کنکور ...

الان که کلا دارم گند میزنم به کنکور اصلا نمیتونم بخونم اونجوری شاید دل کنده بشم بخونم و فکرم آزاد تر شه😕نمیدونم😢