2777
2789
عنوان

حجم منی کم

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2- ممارست ورزش: ورزش منظم می‌تواند به افزایش سلامتی ارگانهای بدن و بهبود عملکرد جنسی کمک کند.

3- استرس کم: استرس و اضطراب می‌تواند تأثیر منفی بر روی سلامتی جنسی داشته باشد. بهتر است روش‌های کاهش استرس را امتحان کنید مانند یوگا، تمرین نفس عمیق، ماساژ یا هر روش دیگری که برای شما موثر است.

4- مصرف مکمل‌های حاوی روغن ماهی: مطالعات نشان داده‌اند که مصرف مکمل‌های حاوی روغن ماهی، مانند امگا 3، به افزایش حجم منی کمک می‌کند.

5- مصرف گیاهان دارویی: برخی گیاهان دارویی مانند آویشن، زنجبیل و پنیرک می‌تواند به افزایش حجم منی کمک کند. با این حال، بهتر است قبل از استفاده از هر گونه گیاه دارویی با پزشک خود مشورت کنید.

در مورد تخمدان‌های شما، بهتر است با پزشک خود در مورد روش‌های درمانی صحبت کنید.

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست
به کدوم

ببخشید نیومده بود الان فرستادم 

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست
آخه بعضی تاپیک ها یکی حرفی نداره میاد میگه من اومدم موز بردارم برم.شوخی میکنن.یاد اونا میفتم خندم می ...

نه ناراحت نشدم.حالا شما هم که مجردی نکنه اومدی تو تاپیک یه موز برداری بری؟؟😆

اسی مشکل حجم منی شوهرتون کم شد؟منم دقیقا همین مشکل رو داره شوهرم😢

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......