2777
2789
طرز تهیه پنیر با سرکه شیر ٥ کیلو سرکه برای هر کیلو سه قاشق غذاخوری ( من سرکه قرمز استفاده کردم سرکه سفید هم میشه) اب نمک شیر رو بحوشونید شیر کیلویی بخرید بعد که جوش اومد خاموش کنید زیرش رو سرکه رو بالافاصله اضافه کنید و یه کم هم بزنید سریع شیر میبره و دلمه میشه وقتی همه شیو دلمه شد دو دیقه طول میکشه مختویات قابلمه رو خالی کنید تو ابکشی که توش یه پارچه نازک که اب ازش رد بشه بعد گره بزنید یا پارچه رو تا کنید رو پنیرها زیرش یه لگن بزارید بزارید تو فضای اشپزخونه روش یه قابلمه متوسط خالی بزارید که ابش بره حدود چهار ساعت همینطوری بمونه بعد برش بزنید بندازید تو اب نمک منتقلش کنید به یخچال دو سه روز بمونه بعد نوش جان کنید اب نمک نباید شور باشه نباید هم کم نمک باشه نوش جان

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره سارا جون من عاشق طعمشم به نظرم با سرکه بهتر از ماست ترش بود با مایه پنیر هر کار میکنم دلمه نمیشه نمیدونم چرا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سایو تو دیگه منو کشتی ،،،،،پسرمم دیگه میشناست ،،،بیچاره با یه حسرتی غذاهات رو نگاه میکنه ،،،بعد میگه مه سا فقط تو غذا درست نمیکنی و همه اش تو نی نی سایتی ،،،،اخرشم میگه مرگ بر نی نی سایت
آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
مامان پارسا تپل خدا حفظش کنه چند وقت پیش اومده بودیم سمت خونه شما خواهرم ( خروسک قندی قندی)؟ گفت بریم خونه مامان پارسا تپل خونشون اینجاست

1
5
10
15
20
25
30
35
40