2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه هر بار یا خودم گند زدم یا طرف گند زد

منم می‌دونم تلاشم بی نتیجه ست و شرایط بدتر میشه واقعا بریدم و نمیدونم چکاری درسته چکاری غلط

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
اخی چقدر سخت منم خانوادم شدیداً مخالفن چجوری کات کردین میشه راهکار بدی جوری ک آسیب نبینه عشقم

مامانم خودش تمومش کرد گفت دخترم میخوام درس بخونه فعلا موقعش نیست به پسرت بگو دست از سرش برداره 

سه سال ونیم هم همو میخواستیم

میخوای کات کنی الان تو؟

اون اسیب نبینه؟به فکر خودت باش که اسیب نبینی نه اون 

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
مامانم خودش تمومش کرد گفت دخترم میخوام درس بخونه فعلا موقعش نیست به پسرت بگو دست از سرش برداره  ...

منم سه سال و نیمه ک با همیم خیلی بهم وابسته ایم  ...اره ب ناچار باید کات کنم چون برا هم ساخته نشدیم دلم نمیخواد آسیب ببینه حتی حاظرم خودم بجاش آسیب ببینم

الان ازدواج کردی یا نه هنوز

نه مجردم 😑بعد از اون سخت بود دیگه برم سمت کسی یا بذارم کسی بیاد سمتم 

انگار میترسم چون دوران خیلی سختی رو پشت سر گذاشتم و به سختی خودمو جمع و جور کردم دیگه فعلا پشت دستمو داغ کردم

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
نه مجردم 😑بعد از اون سخت بود دیگه برم سمت کسی یا بذارم کسی بیاد سمتم  انگار میترسم چون دوران ...

همین سینگل بودن بهترین نعمته والا

منم سه سال و نیمه ک با همیم خیلی بهم وابسته ایم  ...اره ب ناچار باید کات کنم چون برا هم ساخته ن ...

چرا ناچار باید کات کنید؟اگه مشکلتون حل شدنیه نکنید اینکارو رسمیش کنید 

چرا ناچار باید کات کنید؟اگه مشکلتون حل شدنیه نکنید اینکارو رسمیش کنید 

اومد خواستگاریم ولی نشد نزاشتن بیرونش کردن کتکم زدن و............ همه چیو تاپیک اولم گفتم راهی جز کات ندارم

همین سینگل بودن بهترین نعمته والا

اره بخدا دغدغه ات خیلی کمتره 

هی رو اعصابت نمیره اینکارو کن اونکارو نکن ،  کلا خیلی خوبه 😁

ی طرفن بود عشقتون یا نه

نه دو طرفه بود ولی رفیق باز بود همش با هم تلفنی در تماس بودیم همو میدیدیم نمی‌دونم کی وقت داشت خیانت کنه 

وقتی کلا تموم شد خیلی اذیت شدم خیلی غصه خوردم غذا نمیخوردم حالم بد بود دوست دختراش شماره منو از گوشیش بر میداشتن میگفتن همش مارو با تو مقایسه میکنه اسم تو وسط دوستی ماست ولی من ازش متنفر شده بودم خداروشکر که تموم شد 

2824
2823
2791
2779
2792