2777
2789
عجب پس چی میگن این همه آدم ما ماهی چند ملیون داریم واینا یعنی همه این آدم ها دروغ میگن هعیییی

من هم با این وعده های دروغ یکیشون رفتم تو کارش دوتا هم کرم خریدم کیفیت محصولاتشون افتضاح هیچ سودی هم نداره کارش الکیه کلا 

أَللّٰھُـمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌ٱلْفَرَج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فروشنده ها که از ما فوقشون فقط حرف های انگیزشی میشنون و رویا پردازی میکنن 

محصولات هم به شدت بی کیفیت و افتضاح 

فقط چندتا معمولی داره مثل کرم ترک پا که فقط در حد دو ساعت خوبه .

فامیلمون مشاور شد سر هممون رو خورد که بخرین بخرین 

سال ۹۶ نمیدونم ۹۷ حدود ۱ ونیم خرید کردم همش آشغال بود حیف پولم. 

فکر میکردم فقط فامیلمون سیریشه بعدا دیدم همه ی مشاور های این شرکت ول نمیکنن آدم رو که بیا مشاوره بگیره بیا اینو بخر اونو بخر

عجب پس چی میگن این همه آدم ما ماهی چند ملیون داریم واینا یعنی همه این آدم ها دروغ میگن هعیییی

اره دروغه یکی از لیدر ها عکس ماشین گزاشته بود که خریده بود میگفت شماهم کهر کنید باهمین ماشین میتونید بخرید🤣در صورتی از هر جنس پنج تومن مثلا برای شماست

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
منم همینجوری شده بودم والو

مادر من مشکل اعصاب داشت بعد اینا با چرت و پرت هاشون یه طرف تبلیغ میکرد یه مشت مرد بیکار میومدن برا مزاحمت اصلا وضعی بود

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
من حالا از کرماشان استفاده نکردم فقط از ایکراپ پا واقعا خوب بود با ماسک آلوده ورا میزدم روشن تر میشد ...

شامپو ش افتضاح .اسپری دو فازش بدک نبود .‌‌.کرماشم فقط مرطوب کننده بدک نبود معمولی بود دیگه چیزی استفاده نکردم ولی شامپوش واقعا افتضاح ترین شامپو عمرم بود ...

محصولاتش اصلا کیفیت مناسب نداره

مثلا یه کرم که ١٨٠ تومان قیمتش بود برند دیگه با کیفیت بهتر ١٢٠ تومان میتونی از فروشگاه بخرید.

قیمت هایی میگم برای الان نیست تقریبا یک یا دو سال قبل منظورم هست

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

ماسک های پوستیش هم اصلا به این قیمت نمی ارزه کیفیت نداره.

اینا محصولاتی هست که استفاده کردم و اصلا راضی نبودم

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات