پهنه شکمت دختره.. کلم بنفش رو یکم خورد کن با یکم ادرارت قاطی کن بعد چن دقیقه نگا کن اگ صورتی رنگ بود دختره اگ بنفش و پررنگ پسره.. بعدم از رو فرم سینه میفهمی اگ سینه چپت بیشتر رشد داره پسره سینه راست دختره
آنکه را خوبی کنیم هااااری نگیرد آرزوست👍 خسته از این زندان ک نامش زندگیست پس قشنگی های دنیال مال کیست💔فروردینی ام سلطان تمام ماه ها سرسبزترین تمام فصل ها🌼طوری باهم رفتارکنیم ک همدیگرو درک کنیم ن در کنیم.. خوب دیگه خیلی پند و اندرز کردم دیگر کافیست🙃اهان راستی یه صلوااااتم برفس تا چشم حسود و بدخواهام دربیاد.. فلستادی؟؟ ممنان قلبونت بشوم من هی😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شکل بدن و طبع هرکسی فرق داره ، از رو شکمو حالات بدن و حتی چهره و ویار همه ب من میگن پسره و هنوزم فکر میکنن الکی گفتم دختره ،ولی دقیق ترین سونو آنومالیه هرچی اون بگه ۱۰۰ درصد درسته و خطا تداره
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
من ۱۰ کیلوهم کم کردم ولی شکمم عینه توپ جلوهستش من بچه دوممه شایدبخاطرون شکمم بزرگ شده ،نگران کننده نیست دخترخاله ام خودش وزن اضافه کرده وپهن شده ولی شکم اصلانداره