دخی______بلا مدیر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 401 عنوان رمز اینستا | مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 21 پست ازش خواستم رمز اینستاشو بده کار داشتم بعد نداد این دو روز بعد گفتم بده گفت بخدا تو هرچی بخوای من میدم ولی این مارا بیجاس ۱۵روز دیگ خواستگاریمونه از اون روز به بعد خودمم و همه چیم مال توعه لازم به این کارا نیس بنظرتون دلیل خاصی نداره این کارش؟ 1402/01/15 | 17:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sadaf_fatama عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 17090 ممکن روابط بینشون بهم بخوره و براشون مشکل ساز بشه بلخره بازک بعدامیفهمه ک اونوقت دبرمیشه شک کردن هابیشتربایدازروزاول روراست بود نی نی یارحذف تاپیک۲
sadaf_fatama عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 17090 خودشم زمان کم باهم بودیم الان فقط۶ماهه باهمیم بنظرمن ازاول همه چی معلوم بشه بهتره چون حتی اگ گذشته هم داشته ربطی بهت نداره ازموقع باهاته اون مهمه بابدمعلوم بشه نی نی یارحذف تاپیک۲
4691349 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 24717 بلخره بازک بعدامیفهمه ک اونوقت دبرمیشه شک کردن هابیشتربایدازروزاول روراست بود خوب خودشون بعد از خواستگاری باید بیشتر ایشون رو بشناسند الان وقتش نیست به قول معروف نه به داره نه به باره کاربر آقا
آلووچه_قرمز عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 432 حتی چت هاروهم ک پاک کنی لیست اسم هاتوجستجومیمونه حتی صدبارهم اینستارو حذف ونصب کنی بدش یباره دیدی کی ... برای من که نمیاره.بنظرم باید ایشون خودش بیشتر تحقیق کنن راجب شخصیت این آقا. میتونن یه مدت تحت نظر خانوادها دوست بمونن که همو بیشتر بشناسن بعد بله بگن و عقد کنن
دخی______بلا مدیر استارتر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 401 برای من که نمیاره. بنظرم باید ایشون خودش بیشتر تحقیق کنن راجب شخصیت این آقا. میتونن یه مدت ت ... دوست بودیم الان۶ماهه داریم رسمی میکنیم ولی نمیدونم ک میترسم الان زمونه بده
آلووچه_قرمز عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 432 دوست بودیم الان۶ماهه داریم رسمی میکنیم ولی نمیدونم ک میترسم الان زمونه بده ازش مورد مشکوکی تا الان دیدی؟شاید بشه با چرب زبونی حرفتو به کرسی بنشونی .
دخی______بلا مدیر استارتر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 401 ازش مورد مشکوکی تا الان دیدی؟ شاید بشه با چرب زبونی حرفتو به کرسی بنشونی . اره خیانت کرده بو قبلا ولی خیلی عوض شده الانالان فقط میخوام اینستاشو ولی میگه بابا ما داریم ازدواج میکنیم تو الانم فکر اینایی