2777
2789

بقيه تاپيكاتو كه ديدم و با اين تاپيكت سنجيدم يا كسايي افتادم كه كچلن و اسمشون زلفعلي هست!!

اين چشم سومت به كار خودت نمياد كه با مادرت دعوا نداشته باشي؟ با دختر داييت ؟ يا اينكه اينقدر تنها نباشي؟!

ملت رد دادن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

راجب من چی میاد تو ذهنت؟

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
بقيه تاپيكاتو كه ديدم و با اين تاپيكت سنجيدم يا كسايي افتادم كه كچلن و اسمشون زلفعلي هست!! اين چ ...

برو بیرون از تایپکم هر کی دوست داره بیاید هر کی دوست ندارن نیاد چشم سوم ربطی به بقیه چیزا ندارن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز