2777
2789
واسه خواهر منم همین بود ولی دکتر پوست داروهای دیگه داد و صورتش بهتر شد چرا نیست دیگه این جور چیزا اخ ...

اطلاع ندارین چ دارویی داد؟؟ من ک دکتر پوست رفتم دوره یکساله راکوتان تجویز کرد برام با دوز خفیف

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اطلاع ندارین چ دارویی داد؟؟ من ک دکتر پوست رفتم دوره یکساله راکوتان تجویز کرد برام با دوز خفیف

نه والا فقط یادمه دکترش گفتع بود راکوتان عوارض داره

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
۲۳سالمه از وقتی ازدواج کردم جوش داشتم ولی الانا بدتر شده دکتر گف خوب میشه ولی نشد

چیکار کردی تا حالا براش 

ازمایش داری 

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 

روتین پوستی داشته باش محصولات مخصوص پوستت.سالیسیلیک اسید بزن فوق العادست اول جوشاتو بزرگ میکنه همه چرکارو میکشه بیرون بعد خشک میکنه و اون جوشاس چرکی که خودشون بیرون زدس رو خشک میکنه...ضدافتاب بی رنگ حتما بزن‌‌....خاک رس سبز از عطاری بخر با اب قاطی کن با ابلیمو گلاب و...اینا قاطی نکن. با اب قاطی کن بزن به پوستت بعدش که شستی یه ابرسان بزن...کرمپودر استفاده نکن ببین کجاهات بیشتر جوس میزنه اگه هورمونیه باید بری دکتر

اره دادم گف اصلا مشکلی نداری 

خیلی علت داره 

یا طبعت گرمه و شیرینی زیاد میخوری 

لایف استایل 

رعایت نکردن بهداشت روبالشتی 

خیلی چیزا هست بررسی کن حتما 

من مشاور پوست و مو هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم 

خواستی درخواستمو قبول کن راهنماییت کنم 

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰