2777
2789
عنوان

خدایا 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂

165 بازدید | 19 پست

از ساعت ۳ شبه نی نی ایم داره تکون میخوره نزاشته منم بخوابم جنب و جوشش فقط شب هاست 😂😂😂😂

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

اخی پسر منم تکون میخوره ولی خوابیدنی متوجه نمیشم 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین چی خوردی اینجور شده،دختر من شیرینی یا عدس میخوردم دقیقا اینجور می شد

نمیدونم والا الانم دستم گذاشتم روشکمم یه لگد محکم زد

این منو بیدار میکنه 

برا من انگار خوابیدنی اونم میخوابه ولی بیدار میشم لگد میزنه .چند هفتته؟

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

ای جان امید به خدا بچه صالحی باشه،نگران نباش خیلی تکون بخوره میگی چرا تکون میخوره نخوره میگی چرا نمی خوره از ویژگی های مادر بودن هست 😍

۱۸

عه بسلاپتی من ۲۲ هستم تکوناش رو ۲۰ هفتگی فهمیدم 

ای جان امید به خدا بچه صالحی باشه،نگران نباش خیلی تکون بخوره میگی چرا تکون میخوره نخوره میگی چرا نمی ...

آره والا این دیگه اساسی تکون میخوره

عه بسلاپتی من ۲۲ هستم تکوناش رو ۲۰ هفتگی فهمیدم 

نه من از آخرای ۱۷ فهمیدم جفت ام خلفی بود الان لگد میزنه قشنگ میفهمم

نه من از آخرای ۱۷ فهمیدم جفت ام خلفی بود الان لگد میزنه قشنگ میفهمم

برا منم خلفیه بچت پسره یا دختر؟

ای خدااااا دلم تنگ شد برای این حس الانت، از تکوناش حتما فیلم بگیر

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان