2777
2789
عنوان

مادر من💔

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 35 پست
کاش پدر و مادرها یاد می گرفتن تبعیض قائل نشن بین بچه هاشون 💔

و خودشون متوجه نیستن چ بلایی سرم میاد🚶🏼‍♀️

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
نمیدونم چی بگم بخدا اره من همیشه بچه درسخون بودم امسال فرهنگیان قبول شدم حتی مادرم تبریکم نگف😂💔

خدا روشکررررررررررررررررررررر ولشون کن تو دیگه بهشون احتیاج نداری خیلی حساس نشو بعضی ها تو ابراز احساسات ضعیف هستن برو با دوستات حالشو ببر این دوران رو غنیمت بسپر زندگی هر روزش یک رنگه الان فقط وقت شادی و خنده و صفا کردنه اینقدر خونه شوهر ببینی که این کارهای پدر مادرت برلت عادی بشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ولی بازم خودت سعی کن با مادر وقتای دونفره بسازی..تو سعی کن نزدیک بشی. مثلا امروز بگو بیا باهم کیک بپ ...

بارها رفتم سمتش بی فایدس حتی وقتی میبوسمش پسم میزنه😶

خدا روشکررررررررررررررررررررر ولشون کن تو دیگه بهشون احتیاج نداری خیلی حساس نشو بعضی ها تو ابراز احس ...

بخدا انقد تایپک راجع ب شوهر خوندم و فهمیدم مردا بیییی رحمننن ک میخوام هیچپقت ازدواج نکنم

بخدا انقد تایپک راجع ب شوهر خوندم و فهمیدم مردا بیییی رحمننن ک میخوام هیچپقت ازدواج نکنم

وای چرا الان خودت وقتی شادی خندانی میای تاپیک بزنی بگی پای چقدر خوشحالم پای چقدر خوشبختم 🤣🤣🤣اینجا محل درد و دل و خاله زنک بازی هست بچه برو دنبال هم سن خودت پای حرف بزرگترها نشین 🤭🤭🤣🤣🤣اینقدر شوهر خوبه اینقدر خنگه که نگو از خونه ننه بابا بهتره حاضرم این موجود رو تحمل کنم بر نگردم مجردی

وای چرا الان خودت وقتی شادی خندانی میای تاپیک بزنی بگی پای چقدر خوشحالم پای چقدر خوشبختم 🤣🤣🤣اینجا ...

😂😂😂شاید حق باشماست ولی میترسم ازدواج کنم بدبخت تر بشم

😂😂😂شاید حق باشماست ولی میترسم ازدواج کنم بدبخت تر بشم

نه من به تو میگم خوشبخت میشی من از نوادگان یوزارسیفم 🤭

این حس طبیعی هست دختر خودتو لوس نکن میخواستی برای دبیرستان روز اول استرس داشتی میخواستی بری دانشگاه اولش استرس داشتی ...تو هر مرحله استرس هست نه خیر بدبخت نمیشه تو دنیا دیده شدی راستشو بخوای در اصل ما زن ها بدبخت کن هستیم اما تماروز میکنیم زبون دراز هستیم و بیشتر میگیم بهم مردهای بیچاره از رو غیرت و غرور لال مونی گرفتن 🤣🤣🤣🤣🤗

نه من به تو میگم خوشبخت میشی من از نوادگان یوزارسیفم 🤭 این حس طبیعی هست دختر خودتو لوس نکن میخواست ...

😂😂😂انشالله خیر باشه عزیزم😍💙

کاش درد مردها هم می شنیدی به خدا یه مرد از زندگیش خسته شده بود باورت نمیشه یه مرد اون قدر گریه کرده بود که صداش درنمیومد بعد دیدم چند دقیقه بعد همش داره خودش لعن و نفرین می کنه و میگه لعنت به من آخه مرد گریه می کنه... 

یا یک مرد دیگه زنش بهش خیانت کرده بود رفته بود اون قدر می گفت و گریه می کرد که منم باهاش گریه می کردم خیلی سخته غم یک مرد رو ببینی💔💔💔

مردها می ریزن تو خودشون به خاطر همبن ما فکر می کنیم مشکل ندارن 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

کاش درد مردها هم می شنیدی به خدا یه مرد از زندگیش خسته شده بود باورت نمیشه یه مرد اون قدر گریه کرده ...

ولی امان از زمانی که میان تو اتاق درمان... همه درداشون میگن از درد بچگی شون شروع میشه تا بزرگی 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

کاش درد مردها هم می شنیدی به خدا یه مرد از زندگیش خسته شده بود باورت نمیشه یه مرد اون قدر گریه کرده ...

میذونم اقا همه ادما مشکل دارن خیانت خیلی بده حتما پیگیری کنن اون خانم بدترین مجازات بشه لعنت ب همچین زنای کثیفی

2790
2778
2791
2779
2792