2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند ساله استفاده میکنم،6 ماه پیش ۷۰۰ خریدم 

منم برا مراسم خواهرم باید بگیرم، شمارع چشمم چهار و نیم 🥲💔 

خوبه لنز طبی ؟ گیر کردم چه رنگی بردارم بهم میاد

مشکل اینجاس که ما آزادی بیان داریم اما آزادی بعد از بیان نداریم  °🖤°  

لنز خوبه اما استفاده زیاد اصلا درست نیست

هر روز صبح مثلا ۷ تا شب موقع خواب تو چشمتون باشه خوب نیست بجاش همزمان از عینک هم استفاده کنید

هرچی باشه لنز یه جسم خارجیه و احتمال عفونت چشم خیلی زیاده

با تجویز اپتومتریست یا همون بینایی سنجیه

.

نزدیک 10 سال عینک میزدم  رفتم عمل لیزیک انجام دادم الان خداروشکر راضی ام  به نظرم لنز د ...

بسلامتی 💚 

میتونم بپرسم هزینه عمل چند شد ؟

مشکل اینجاس که ما آزادی بیان داریم اما آزادی بعد از بیان نداریم  °🖤°  
واقعاً ؟ اتفاقا منم می‌خوام لنز طبی بگیرم ...دیگه از عینک خسته شدم ...تجربه ات رو بهم بگو لطفاً  ...

اگه چشمات استیگمات هست به هیچ وجه نگیر

ای کاش یکی بود تو نینیسایت بهم میگفت. که نگیرم 

۸۰۰ تومن پولمو   ول دادم

مواظب باشید تو زندگیتون انتخاب اشتباه نکنید که یه عمر پشیمونی بکشیدم
منم چشمم استیگماته دکتر گفت لنز برات مناسب نیست .بعدم فک کنم مراقبت داره و زود دل ادمو بزنه

منم واقعا حوصله لنزو ندارم ولی چون خیلی وقته دوست دارم برم سراغ ورزش مجبورم برا موقع ورزش بگیرم 

میخوام باشگاه ثبت نام کنم ولی عینکم شده دردسر  توپ بخوره بهش به فنا میرم  مجبورم لنز بزا ...

زیاد نزار قرینه چشم به مرور از بین میبره

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
منم برا مراسم خواهرم باید بگیرم، شمارع چشمم چهار و نیم 🥲💔  خوبه لنز طبی ؟ گیر کردم چه رنگی ب ...

من شماره چشمم ۲.۵ 

من که راضیم،مشکلی جدی توی این چند سال که استفاده میکنم نداشتم 

💜